Toimemme COVID-19-tilanteessa

Kuntosalimme ovat auki jäsenillemme normaalisti. Olemme panostaneet suuresti salin puhdistamiseen ja toivomme myös, että asiakkaat huolehtivat myös käyttämiensä välineiden/laitteiden puhdistamisesta. Annattehan kanssaliikkujille oman tilan suositusten mukaisesti!

Painotamme edelleen hyvän käsihygienian merkitystä, huolehdithan siitä hyvä asiakas, tämä on yhteinen asia. Toivomme, että jokainen kiinnittää huomiota käsihygieniaan ennen salille tulemista ja poistuessaan salilta. Keskuksessamme on runsaasti käsidesipulloja, puhdistussuihkepulloja ja paperia. Edellytämme myös, että tulet salille vain terveenä.

Jos olet ollut ulkomailla, niin toivomme erittäin vahvasti, että noudatat Ulkoministeriön suositusta ja pitäydyt saapumasta salille kaksi viikkoa paluusi jälkeen. Tämä koskee niin asiakkaita kuin henkilökuntaakin.

Kaikkien keskusten saunat sekä Kupittaan kylmäaltaat ovat toistaiseksi pois käytöstä, vallitsevan tilanteen vuoksi.

Laskutukseen liittyvät asiat, esimerkiksi mahdollinen jäsenyyden keskeytys, tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen laskutus@mmkuntotalo.fi.

Yhteinen tulevaisuus on se, minkä takia nyt taistellaan. Tämän tulevaisuuden takia myös jokainen liikuntamaksu on meille elintärkeä. Olemme erittäin kiitollisia tuestanne hyvät asiakkaat, arvostamme äärettömän paljon, että olette pysyneet matkassamme mukana ja toivomme, että pysytte jatkossakin! Nöyrimmät kiitokset teille kaikesta tuesta, ilman teitä ei todellakaan olisi meitä. Yhdessä!