M&M KUNTOTALO - Turun ja Vaasan seudun monipuolisin kuntosali

M&M Kuntotalo tarjoaa innostavan yhdistelmän monipuolisia kuntosalipalveluita, ryhmäliikuntatunteja ja ammattitaitoisia personal trainereita Turussa, Raisiossa ja Vaasassa. Olipa lähtötasosi mikä tahansa – meidän kuntosaleiltamme löydät sinulle sopivan yhdistelmän motivoivia ja energisoivia liikuntamuotoja.

Tule yksin, ystäväporukalla tai työkavereiden kanssa, meiltä lähdet virtaa täynnä!

Uusille tutustujille:

Jätä yhteystietosi – otamme sinuun yhteyttä ja saat veloituksettoman tutustumiskerran!

  TERVETULOA TREENAAMAAN!

  Hyvät asiakkaamme!

  Keskuksissamme on käytössä seuraavat toimintaohjeet, noudatathan niitä tarkasti:

  • Muistetaan niin treenatessa kuin pukutiloissa sekä muissa yleisissä tiloissa aina pitää huolta turvaväleistä.
  • Me puhdistamme laitteita, välineitä ja kosketuspintoja jatkuvasti, niin desinfioimalla kuin höyrypuhdistuslaitteella höyryttämällä. Puhdistathan sinäkin laitteet ja välineet aina käytön jälkeen, mikään ei estä varmuuden vuoksi puhdistamaan niitä myös ennen käyttöä.
  • Huolehditaan yhdessä ahkerasti käsihygieniasta, niin kaikilla on turvallista ja mukavaa treenata. Pese kätesi ainakin tullessa ja mennessä, käytä ahkerasti myös tiloissamme tarjolla olevaa käsidesiä.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä puku- ja aulatiloissa ennen ja jälkeen treenin. Halutessasi voit tietenkin käyttää kasvomaskia myös salin puolella.
  • Suosittelemme myös mahdollisimman vähäistä puku- ja suihkutilojen käyttöä ja tiloissa oleskelua.
  • Jos omat aikataulusi mahdollistavat, niin suosithan rauhallisempia aikoja salilla. Arkisin klo 16-20 välillä saleillamme on eniten kävijöitä, näiden aikojen ulkopuolella kävijöitä on vähemmän.
  • Kunnioitathan suosituksia ja muita kanssatreenaajia, tule salille vain terveenä. Noudatathan myös THL:n suosituksia matkustuksen jälkeisen maahantulon suhteen.

  Kiitos yhteistyöstä!

  TAHTO – TAVOITE – TULEVAISUUS

  M&M Somessa

  Hyvät asiakkaamme!

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on antanut uudet määräyksensä, ja iloksemme voimmekin todeta, että kuntosalit saavat pitää ovensa auki myös 16.1. eteenpäin. 🤩🥳🥰

Ryhmäliikunta ja lapsiparkki pysyvät edelleen tauolla, saunat ovat suljettuna, mutta salitreenin ja virtuaalien pariin pääsee tulevinakin viikkoina. Asiakaspalvelumme palvelevat rajatusti.

Muistattehan, että lähikontaktien ja niistä johtuvien koronatartuntojen riskien ehkäisyssä myös teillä hyvät asiakkaamme on erittäin tärkeä rooli. Jotta voimme tarjota mahdollisuudet treenata vaihtuvissa tilanteissakin, niin toivomme erittäin aktiivista yhteistyötä teiltä arvoisat asiakkaamme. Sitouduthan siis noudattamaan erityisen huolellisesti seuraavia toimenpiteitä treenatessasi keskuksissamme: 
 
◼️ Tule salille vain täysin terveenä. 
 
◼️ Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Pese kätesi huolellisesti ja käytä ahkerasti myös tiloissamme tarjolla olevaa käsidesiä. 
 
◼️ Pidä turvavälit treenatessa ja pukutiloissa sekä muissa yleisissä tiloissa, pidäthän tämän asian mielessäsi tiloissamme jatkuvasti.
 
◼️ Puhdista laitteet ja välineet aina käytön jälkeen, mikään ei estä varmuuden vuoksi puhdistamaan niitä myös ennen käyttöä. 
 
◼️ Suosi mahdollisuuksien mukaan rauhallisempia aikoja salilla, eniten treenaajia on liikkeellä arkisin klo 16-20. Nykyisillä käyntimärillä kävijämäärä on jo rajattu, tarkkailemme kuitenkin tuntikohtaista kävijämäärätilannetta jatkuvasti. 
 
◼️ Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä etenkin puku- ja aulatiloissa. Voit tietenkin käyttää kasvomaskia myös salin puolella. 
 
◼️ Pyydämme välttämään puku- ja suihkutilojen käyttöä ja niissä tiloissa oleskelua mahdollisuuksien mukaan, suosittelemme mahdollisimman vähäistä puku- ja suihkutilojen käyttöä. Osassa keskuksistamme voit jättää kengät ja arvotavarat myös keskuksen aulassa oleviin lukittaviin lokerikkoihin, jotta voit välttää pukutiloissa vierailun kokonaan. 
 
◼️ Noudata THL:n ohjeita testauksesta ja karanteenista. 
 
◼️ Noudata myös THL:n suosituksia matkustuksen jälkeisen maahantulon suhteen. 
 
Kiitos yhteistyöstä, pysytään yhdessä liikkeellä! Tervetuloa treenaamaan! 🙏❤️
  Mikä oli sun fiilis, kun kuulit että salille pääsee taas jo tänään? 🥳🥳🥳 #mmkuntotalo #mmkuntotalokupittaa #mmkuntotalokoulukatu #mmkuntotaloraisiontori #tervetuloa ❤️
  Hyvät asiakkaamme!

Turun hallinto-oikeus on välipäätöksellään keskeyttänyt Lounais-Suomen aluehallintoviraston 29. joulukuuta tekemän päätöksen täytäntöönpanon kuntosaleja ja muita yksilöurheiluun tai -liikuntaan käytettäviä sisäliikuntatiloja koskevilta osin. Hallinto-oikeuden välipäätös astuu voimaan heti. 

Voimmekin siis suureksi riemuksemme ilmoittaa, että M&M Kuntotalon salien ovet aukeavat tänään klo 13!

Ryhmäliikunta ja lapsiparkki pysyvät tauolla, saunat ovat suljettuna, mutta salitreenin ja virtuaalien pariin pääsee taas tästä päivästä 10.1. klo 13 lähtien. Asiakaspalvelut palvelevat tällä viikolla rajatusti, ottaa hieman aikaa saada arki taas yhtäkkiä pyörimään, kun päätöksiä suuntaan ja toiseen tulee hyvinkin nopealla aikataululla. Toivomme ymmärrystä asiassa!

Nyt tehty välipäätös koskee siis aiemmin määrättyä sulkua, jonka oli määrä olla voimassa 15.1.2022 asti. Toivomme kuitenkin, että uusia rajoituksia ei 16.1. eteenpäin tule, mutta seuraamme tilannetta ja tiedotamme asiasta, jos muutoksia tulee.
 
Mutta pian avataan siis ovet, tervetuloa treenaamaan, odotamme teitä äärettömällä ilolla ja innolla! 🙏❤️
  Vielä mennään M&M henkilökunnan esittelysarjaa teemalla ”kolme asiaa, jota et ehkä tiennyt minusta”. 🥰 Tänään vuorossa on meidän sähäkkä taskuraketti Marika. 💥😍✨

”Olen Marika Kumlander, opettaja ja ryhmäliikuntaohjaaja. Aloitin erilaisten tuntien ohjaamisen jo viime vuosituhannen puolella ja edelleen pidän työstäni valtavasti. Minusta ihaninta on saada ihmiset nauttimaan liikkumisesta. Liikunta kuuluu kaikille!
 
Kolme faktaa, joita et ehkä tiennyt minusta:
◾️Opetan päätyökseni äidinkieltä ja kirjallisuutta lukiolaisille. Töissä on paljon samaa mutta myös eroavaisuuksia: Yhdessä työssä liikkujat ovat valmiita maksamaan, jotta pääsevät komenneltavakseni. Toisessa varmaan moni maksaisi hyvinkin, jottei tarvitsisi astua luokkahuonekomennukseen ja tarttua kirjaan. Molemmat ovat kuitenkin ihmisläheisiä ammatteja, joissa pääsen riehumaan omana itsenäni.
 
◾️Olen musiikkifriikki. Käytän paljon aikaa musiikin metsästämiseen ja haluan ehdottomasti editoida ja miksata musiikkia itse. Pidänkin eniten freestyle-tunneista, jotka saan tehdä omanlaisikseni, vaikka toki LesMillsin valmiit konseptitkin ovat kivoja. Musiikkifriikkiys kuuluu myös autossani, jossa kuuntelen täysillä joko PartyFitin tanssibiisejä tai klassista musiikkia. Osaan sinfoniakuorovuosieni ansiosta esimerkiksi Mozartin Requiemin sopraanostemmat ulkoa. Autossa kuuntelemiseen liittyy tietysti mukana laulaminen ja tanssiminen.

◾️Minulla on kaksi lasta. He eivät jostain syystä tykkää matkustaa kanssani samalla autolla.”

Oliko sulla kaikki tämä fakta Marikasta jo aiemmin hallussa vai tuliko yllätyksiä? 🤩🙌🏼
 #mmkuntotalo #tavoiteasennetahto #kolmefaktaahenkilökunnasta
  Vamos, taas mennään! 🤩👊🏼 Vaikka salien ovet ovat ainakin toistaiseksi hetkellisesti suljettuna, niin liike yhdessä jatkuu. Tälläkin viikolla striimaamme Kupittaalta erilaisia tunteja suoraan koteihinne, tai missä ikinä liikuttekaan! Tällä hetkellä menossa on Teresan vatsa-peppu, mikä määrä energiaa. 😍🥳💪🏼Pysytään yhdessä liikkeellä ja nähdään taas livenä pian. Kiitos kun pysyt matkassa mukana! 🙏🏼❤️ #mmkuntotalo #mmkuntotalokupittaa #mmkuntotalokoulukatu #mmkuntotaloraisiontori #tavoiteasennetahto #pysytäänyhdessäliikkeellä #kiitoskunpysytmukana
  Kippis vuoden viimeiselle päivälle ja viimeisille jumpille hetkeen. 👊🏼🥂💫

Kiitämme koko sydämestämme teitä kuluneesta vuodesta hyvät asiakkaamme ja toivomme vuodelta 2022 upeita liikuntaelämyksiä yhdessä, liikunnan iloa ja riemua keskustemme täydeltä, mahdollisimman pian! Kiitos kun pysyt matkassa mukana!🙏🏼❤️ 

#mmkuntotalo #mmkuntotalokupittaa #mmkuntotalokoulukatu #mmkuntotaloraisiontori #mmkuntotalovaasa #tavoiteasennetahto #yhdessä #kiitos
  Lounais-Suomen Aluehallintoviraston määräyksen mukaisesti koko alueen kuntosalit joudutaan sulkemaan, joten mekin joudumme sulkemaan Turun alueen saliemme (Kupittaa, Koulukatu ja Raisiontori) ovet väliaikaisesti, määräysten mukaan ajalle 1.-15.1.2022. Olemme asiasta murheellisia niin asiakkaidemme kuin myös henkilökuntamme puolesta, mutta toivomme tämän lyhyen jakson olevan nopeasti ohi ja odotamme pääsevämme teitä pian taas ilolla palvelemaan. Olemme koko korona-ajan yrittäneet tehdä parhaamme tässä vaikeassa tilanteessa noudattamalla kaikkia rajoituksia ja viranomaisten ohjeistuksia, jotta asiakkailla olisi ollut mahdollisuus pitää huolta kunnostaan ja pysyä liikkeellä turvallisesti poikkeusaikanakin saleillamme. Uusien määräysten mukaan meillä ei kuitenkaan ole tässä tilanteessa muuta vaihtoehtoa, kuin ovet hetkellisesti sulkea. Pidättehän mielessänne hyvät asiakkaamme, että ovien sulkeminen on väliaikaista ja toivottavasti myös lyhytaikaista. 

Toistaiseksi Etelä-Pohjanmaan alueelle ei ole tullut uusia rajoituksia, joten treenit M&M Kuntotalo Vaasassa voi jatkua voimassa olevien rajoitusten ja säännösten mukaisesti.

Turun alueen salien ovien hetkellinen sulkeutuminen ei kuitenkaan tarkoita, että yhdessä liikkuminen loppuisi tässäkään kohtaa. Tulemme taas striimaamaan tuttujen ohjaajien treenejä kotiin livestriimauksen kautta. Linkit striimeihin lähetetään sähköpostilla aktiivisille kuukausi-/vuosijäsenillemme, joilla jäsenyys on voimassa. Aloitamme striimaukset heti ensi viikolla, kerromme lisää näiden striimausten sisällöistä ja aikatauluista mahdollisimman pian. Pysykää siis kuulolla. 
- jatkuu kommenteissa-
  Koko M&M Kuntotalon heimon voimin toivotamme lämpimän tunnelmallista, makoisan nautinnollista ja sopivan rentoa joulua jokaiselle! ❤️

Asiakaspalvelumme palvelevat vielä tänään keskiviikkona 22.12. normaalisti ja huomenna torstaina klo 15 asti. Sen jälkeen M&M Kuntotalon väki rauhoittuu joulun viettoon ja asiakaspalvelumme ovat seuraavaksi auki maanantaina 27.12.

Muistathan, että koko joulun ajan, kuten kaikkina muinakin pyhinä, pääset kuitenkin avainkortilla treenaamaan Kupittaalle ja Koulukadulle 24 tuntia vuorokaudessa sekä Raisiontorille ja Vaasaan klo 05-24, myös virtual-tunnit ovat käytössäsi! Ihanaa joulua! ✨🎄 #mmkuntotalo #mmkuntotalokupittaa #mmkuntotalokoulukatu #mmkuntotaloraisiontori #mmkuntotalovaasa #hyvääjoulua
  Vielä ehdit joululahjaostoksille - osta läheiselle lahja, joka laittaa liikkeelle! 💪

Treenit joulusta juhannukseen: 
kaikki keskukset 350€ (M&M:n jäsenille etuhinta 325€)
Raisiontori tai Vaasa 290€ (M&M:n jäsenille etuhinta 275€)

Joulusta juhannukseen -treenikortti on määräaikainen, voimassa aikavälillä 24.12.2021-24.6.2022. Ei muuta sitoutumista. Treenikortti sisältää kuntosalin käytön sekä ryhmäliikuntatunnit valitsemissasi keskuksissa.

Lisäksi M&M:n jäsenetuna sekä lahjan ostajalle että saajalle M&M reppu. Reppuja rajattu erä, joten ole nopea! 🎄

Treenikortit vain uusille asiakkaille, ei voi sisällyttää voimassa oleviin jäsenyyksiin. Tarjoukset voimassa 23.12.2021 asti. 

Saat meiltä myös lahjakortit toiveidesi mukaan räätälöitynä, kysy lisää asiakaspalvelustamme. 🙏❤️ #mmkuntotalo #mmkuntotalokupittaa #mmkuntotalokoulukatu #mmkuntotaloraisiontori #mmkuntotalovaasa #liikuttavalahja #pysytäänyhdessäliikkeellä #asennetavoitetahto
  Tänään henkilökunnan ”kolme asiaa, jota et ehkä tiennyt minusta” esittelysarjassa vuorossa aina iloinen ja aurinkoinen ihana Teresa. ☀️🥰❤️

”Moro, 
Olen Teresa, Aerobic ohjaaja, Personal Trainer ja asiakaspalvelija. Liikunta-alalla olen työskentelyt jo 26 v. ja M&M:llä noin 12v. Rakastan työni koska on monia hyviä asioita, uskon auttamaan ihmisiä olemaan terveenä, positiivisena ja itsevarmana. Kuten kaikki tietää tanssi on mun intohimoni, mutta olen huomannut miten palkitsevaa on olla PT, voin keskittyä vaan yhden henkilön tarpeisiin, ja auttaa häntä saavuttamaan hänen omat tavoitteet. Olen kärsivällinen, possitivinen ja kiltti, uskon, että kun treeni on hauskaa, se on paljon tehokkaampaa, eikä tarvitse tuntua siltä että kuolet treeneissä. 

Asiat, joita et ehkä tiedä minusta? 
◾️ Minulla oli oma ravintola, Tapas ja viinibaari, Espanjassa, mulla on aivan upeat muistot, mutta tosi raskas työ.

◾️ Olen myös työskennellyt 6v (kesällä) kuin turistiopas vuorilla, rakastan kiipeillä korkeille vuorille, mun korkein vuori on ollut yli 3000m, Aneto. 

◾️ Ja kolmas asia, harrastan ja rakastan avantouintia, yritän ainakin 1-2 kertaa viikossa käydä pulahtamassa ja saunomassa jos mahdollista. 

Toivottavasti nähdän salilla, jumppaamassa yhdessä, PT- treeneissä tai vaikka asiakaspalvelussa, aina voit tulla mulle juttelemaan tai kysymään ihan mitä vaan! ❤️”

Miten on, opitko taas uutta henkilökunnasta, vai onko sulla ollut kaikki knoppitiedot ihan hanskassa? 🥳🥳 
#mmkuntotalo #tavoiteasennetahto #kolmefaktaahenkilökunnasta
  Hyvät ryhmäliikkujat!

Muistathan, että vaikka tunti olisi varausjärjestelmässämme täyteen varattu, niin 20% tunnin paikoista on noudettavissa ilman varausta suoraan asiakaspalvelustamme, alkaen kaksi tuntia ennen tunnin alkua? ✨

Näitä asiakaspalvelusta noudettavia paikkoja on jäänyt lähiaikoina kaikilta tunneilta yli, joten tunnit eivät ole olleet täynnä, vaikka täyteen varattuja olisivatkin. Tule siis lennosta mukaan ja nouda paikkasi tunnille asiakaspalvelustamme! Pysytään yhdessä liikkeellä! ❤️ #mmkuntotalo #mmkuntotalokupittaa #mmkuntotalokoulukatu #mmkuntotaloraisiontori #mmkuntotalovaasa #ryhmäliikunta #asennetavoitetahto #pysytäänyhdessäliikkeellä
  Hyvät asiakkaamme!

Aluehallintovirasto on tänään tehnyt uusia päätöksiä, nyt tehdyt sulkupäätökset eivät koske kuntosaleja eikä ryhmäliikuntaa. Suljettavat tilat ovat tartuntatautilain 58 g §:n 4 momentin 3- ja 6- kohdassa tarkoitetut tilat: tanssipaikat sekä kuorolaulutoimintaan, harrastajateatteriin tai muuhun vastaavaan ryhmäharrastustoimintaan käytettävät tilat sekä kauppakeskusten yleiset oleskelutilat. Rajoitus ei kohdistu muihin tartuntatautilain 58 g § mukaisiin kohteisiin. Kuntosalit ja ryhmäliikuntatilat kuuluvat kohtaan 1., joten sulkupäätökset eivät koske meidän toimintaamme.

Meitä koskee edelleen 10.12. voimaan astuneet terveysturvallisuusvaatimukset, joita toiminnassamme noudatamme. Näistä toimenpiteistä infosimme teitä 10.12. asiakaskirjeellä ja somekanavillamme. 

”--Tiloissa toiminta on järjestettävä niin, että osallistujien ja seurueiden välillä voidaan ehkäistä lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä. Riskiä voi alentaa esimerkiksi edellyttämällä kasvomaskin käyttöä, tehostamalla ilmanvaihtoa, rajoittamalla asiakasmäärää, porrastamalla kävijöiden osallistumista tai sijoittelemalla asiakaspaikat aiempaa väljemmin.” avi.fi/tiedote/-/tiedote/69928300
  Kevään kalenterit jaossa pian - pysy kuulolla! 🤩💥😍⚡️🥳🔥🌟🥰 #mmkuntotalo #mmkuntotalokupittaa #mmkuntotalokoulukatu #mmkuntotaloraisiontori #tavoiteasennetahto #pysytäänyhdessäliikkeellä