Ryhmäliikuntatunnit

Ryhmäliikuntatunneilla tulet varmasti tehneeksi kaiken sen, mitä tarvitaan. Alkulämmöt, varsinainen treeni ja jäähdyttely tulee tehtyä kunnolla ja ryhmässä liikkuminen tuo kummasti lisäboostia omaan tekemiseen. Jaksat enemmän kuin luuletkaan!

Luota tuttuihin tunteihin ja tutustu uusiin!

M&M Action

Toiminnallista harjoittelua
M&M Kuntotalo Kupittaa

M&M Action -tunneilla fyysinen kuntosi kehittyy kokonaisvaltaisesti ja ohjaajamme tsemppaavat siihen malliin, että pääset tavoitteisiisi. Action-treeneissä kaikki kuuluvat samaan tiimiin eikä kaveria jätetä.

Les Mills

Maailmankuulut Les Mills-tunnit
M&M Kuntotalo Kupittaa
M&M Kuntotalo Koulukatu
M&M Kuntotalo Raisio
M&M Kuntotalo Vaasa

Les Mills -tunnit ovat kautta maailman tunnettuja, lisensoituja tunteja, joita saa vetää vain koulutettu Les Mills -ohjaaja. M&M Kuntotalosta löydät laajan valikoiman, uusiutuvia Les Mills-tunteja, joista varmasti löydät itsellesi ja kunnollesi sopivan. Tule ja nauti!

Lattiatunnit

Monipuolista ryhmäliikuntaa
M&M Kuntotalo Kupittaa
M&M Kuntotalo Koulukatu
M&M Kuntotalo Raisio
M&M Kuntotalo Vaasa

M&M Kuntotalojen lattiatunneista löydät kestoklassikot ja viimeisimpien trendien mukaiset ryhmäliikuntatunnit jokaiselle kuntotasolle. Kokeile rohkeasti uutta, uusi suosikkisi voi olla vain yhden tunnin päässä!

Sisäpyöräily

Elämyksellistä sisäliikuntaa
M&M Kuntotalo Kupittaa

Ryhmäliikuntatunnit - kesä 2024

Selaa tunteja

Kaikki ()
Lattiatunnit ()
Les Mills ()
M&M Action ()
Sisäpyöräily ()
Virtuaali tunti ()

TONE

Les MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo Raisio

Les Mills TONE™ on koko kropan treeni, joka nimensä mukaisesti kiinteyttää ja kohottaa kuntoasi! Erilaisten kyykkyjen variaatiot, toiminnallinen treeni sekä vastuskuminauhan tai painojen avulla tehtävät harjoitteet auttavat sinua polttamaan kaloreita sekä kohottamaan kuntoasi vain 45 -minuutissa! Tunnilla voit vapaasti valita oman tasosi mukaisia harjoitteita, mikä tekeekin tunnista jokaiselle sopivan aina vasta-alkajasta konkariin.

POWER STEP

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

POWER STEP on vauhdikas ja energinen tunti, jossa lämmittelyn jälkeen vuorotellaan tehden lihaskuntoliikkeitä ja sykkeenkohotuksia, pääsääntöisesti helppojen askellusten avulla. Välineenä käytetään STEP-lautaa ja mahdollisesti lisäpainoja. Tällä menevällä tunnilla kehität hapenottokykyä, lihaskestävyyttä ja kehonhallintaa. Saat helposti kevennettyä harjoitusta tai lisättyä haastetta laudan ja askeleen korkeutta säätämällä.

CORE

Les MillsM&M Kuntotalo Kupittaa

LesMills CORE -tunnilla kehität voimaa, hallintaa ja kestävyyttä lihaksiin, jotka tukevat ydintäsi. Keskivartalon vahvistuessa tasapainosi kehittyy ja ryhtikin paranee. Kaikilla harjoitteilla on vaihtoehtoja, joten kaikki voivat osallistua tälle tunnille kuntotasosta riippumatta. LesMills CORE pidetään joko 30 tai 45 minuutin tuntina.

THE TRIP

SisäpyöräilyM&M Kuntotalo Kupittaa

THE TRIP® on täydellinen yhdistelmä treeniä, teknologiaa ja fyysisiä haasteita. 40min tunnin aikana liikutaan ohjaajan johtamana 3D-maailmassa, jossa musiikki ja ympäristö ovat yhdistetty virtuaalitodellisuuteen, tuoden treeniin täysin uuden ulottuvuuden. Ainutlaatuinen ympäristö 3D-maailmassa huippuäänentoistolla mahdollistaa elämyksen, jota ei millään toisella sisäpyöräilytunnilla pääse kokemaan. Tervetuloa seuraavan sukupolven treeniin!  Ota tunnille mukaan juomapullo, sekä hikipyyhe!

Aromarentoutus

LattiatunnitM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo Raisio

Aromarentoutus rauhoittaa kehon ja mielen. Luonnolliset eteeriset öljyt diffusoidaan tilaan. Miedosti tuoksuva höyry auttaa rauhoittumaan sekä kohottaman mielialaa. Aromarentoutus tunnilla avaamme kehoa lempeästi, rentoutuen erilaisissa asennoissa, jotka voivat olla kevyesti venyttäviä.

ÄÄNIMALJA­RENTOUTUS

LattiatunnitM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo Raisio

Äänimaljarentoutus on syvärentoutus, joka vapauttaa mielen ja kehon. Maljojen sointi resonoi solutasolla ja sinulla on lupa vain olla ja nauttia.

GoFit

LattiatunnitM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo Raisio

GoFit-tunti on tehotreeni koko keskivartalolle, selkälihaksille, reisille sekä pakaroille, lisävastuksilla sekä oman kehon painolla. Tunnilla tehdään myös askelsarjaa, joten saat päivän cardio-treeninkin tehtyä hyvän musiikin tahdissa kivassa porukassa. Tunti sopii kaikille!

BODYPUMP

Les MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo RaisioM&M Kuntotalo Vaasa

BODYPUMP® on yksi kuuluisimmista Les Mills-tunneista. Se on haastava lihaskuntotreeni, jonka liikkeet tehdään ryhmässä musiikin tahtiin. Lihaskunto paranee ja koko kroppa saa täyden treenin. Helpot sarjat, joihin painot valitaan oman tason mukaan. Bodypump tuo taatusti tuloksia.  

PARTYFIT

LattiatunnitM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo Kupittaa

Hauska ja tehokas tanssitunti, jonka riemullisen irroittelun sivutuotoksena hapenottokyky kasvaa, koordinaatio kehittyy ja varsinkin ala- ja keskivartalo vahvistuvat. Kaikille sopiva kunnon treeni!

TABATA

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

Tabata on korkean intensiteetin harjoitus koko vartalolle. Lepojaksot ovat lyhyitä – lihas väsyy ja syke nousee korkealle. Lihasten lisäksi sydän- ja verenkiertoelimistö saa ärsykettä ja kestävyyskunto kohoaa. Tabata-treeni noudattaa aina samaa selkeää kaavaa. Yksi työosuus kestää 4 minuuttia. Se koostuu 20 sekunnin työosuudesta ja 10 sekunnin tauosta. Kun neljä minuuttia on täynnä, huilataan hetki ja katsotaan liikkeet seuraavaa työosuutta varten. ... Read More

M&M GIRYA

M&M ActionM&M Kuntotalo Kupittaa

Girya eli kahvakuula kehittää tehokkaasti kunnon eri osa-alueita liikkuvuudesta räjähtävään voimaan. Kokonaisvaltaisen lämmittelyn jälkeen saat itse valita kahvakuulat aina harjoituksen mukaan. Uudet tekniikat käydään läpi perusteellisesti ennen kuin niitä sovelletaan treenissä. Takuuvarma girya haastaa ja kehittää!

JUST DANCE

LattiatunnitM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo RaisioM&M Kuntotalo Vaasa

Tässä tanssitunnissa tyylit vaihtelevat viikosta toiseen. Tunti on omiaan sinulle, joka osaat jo hiukan hallita koreografiaa ja nautit hikisestä menosta tanssin huumassa!

M&M MOBILITY

M&M ActionM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo Raisio

Kaikille sopivaa, kokonaisvaltaista ja vahvistavaa kehonhuoltoa. Aloitamme tunnin avauksilla, jonka jälkeen siirrymme vahvistamaan kehoa kokonaisvaltaisesti, erityisesti kehon heikoimpia ja kireimpiä lihaksia. Lopuksi parannamme liikkuvuutta aktiivisin venytyksin.

BODYBALANCE

Les MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo Raisio

Les Mills BODYBALANCE® on täydellinen yhdistelmä joogaa, tai chi:tä ja pilatesta. Tunti on tominnallinen ja kehittää niin lihaskuntoa kuin tasapainoa ja parantaa liikkuvuuttasi. Vahvistat lempeästi koko kehoasi ja lähdet tunnilta rauhallisena sekä keskittyneenä.

BODYCOMBAT

Les MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo RaisioM&M Kuntotalo Vaasa

BODYCOMBAT® itsepuolustuslajeihin perustuva tehotreeni, jonka liikkeet ovat saaneet vaikutteita mm. karatesta, nyrkkeilystä ja tai chi’sta. Tehokas tunti, joka kehittää erityisesti aerobista kuntoa ja antaa haasteita kehon koordinaatiokyvylle.

MOVEFIT

LattiatunnitM&M Kuntotalo Kupittaa

MoveFit on vauhdikas sekoitus koreografista lämmittelyä, lihaskuntoharjoittelua ja hyvää musiikkia. Alkuosa rakennetaan askelsarjaa, välissä vedetään pieni sykehaaste ja loppuosa treenataan koko kehoa monipuolisilla lihaskuntoharjoituksilla. Tunti on tehokas ja hikinen, mutta vaihtoehtoja on, ja tehon saat päättää itse. Pysyt hyvin mukana, jos olet käynyt muilla ryhmäliikunta- tai tanssitunneilla.

FlowHarmony

LattiatunnitM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo Kupittaa

Tunti on harmoninen sekoitus kehoa vahvistavia ja huoltavia liikkeitä sekä rauhoittavia venytyksiä ja rentoutusta. FlowHarmony kehittää niin liikkuvuutta, tasapainoa, lihaskuntoa kuin keskittymiskykyäkin. Rauhallisen musiikin virrassa soljuva kehonhuoltotunti on saanut vaikutteita joogasta, pilateksesta ja monesta muustakin kehonhallinnan ja -huollon lajista. FlowHarmony -tunnilla vahvistut, lataat energiatasoasi ja rentoudut.

COREPILATES™

LattiatunnitM&M Kuntotalo Kupittaa

Keskivartalon lihaksiin keskittyvä lihaskunto- ja kehonhallintatunti. Vahvistaa vatsan ja selän alueen lihaksia. Ei askelsarjoja, joten sopii myös ryhmäliikuntatunteja harrastamattomille. Haastavimmille liikkeille löytyy aina myös helpompi versio.

BOOTCAMP

LattiatunnitM&M Kuntotalo Kupittaa

Keep it simple! Yksinkertaista ja takuulla tehokasta patterimuotoista harjoittelua, jossa yhdistyvät toiminnallinen treeni sekä perusliikkeet. Bootcamp parantaa sekä lihaskuntoa että aerobista kestävyyttä. Tunnilla yhdistyvät toiminnallinen treeni, perusliikkeet sekä sykkeennostot.

Freeride

SisäpyöräilyM&M Kuntotalo Kupittaa

Pyöräily-flow’ta parhaimmillaan! M&M Freeride -tunnilla nautitaan sisäpyöräilystä vaihtelevassa maastossa vaihtelevan musiikin tahdissa. Jyrkät mäet, rennot tasamaat ja vauhdikkaat spurtit pitävät matkanteon monipuolisena ja jokainen haastaa itseään oman fiiliksen mukaan.

BODYATTACK

Les MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo Kupittaa

BODYATTACK® on 55 minuutin intensiivinen treeni, joka yhdistää atleettiset aerobiset liikkeet voimaa ja kestävyyttä kehittäviin harjoituksiin.Tunti saa inspiraationsa erilaisista urheilulajeista ja sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle.

KEHONHUOLTO

LattiatunnitM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo RaisioM&M Kuntotalo Vaasa

Kaikenikäisille ja -kuntoisille sopivalla kehonhuoltotunnilla lisätään liikkuvuutta, avataan vartalon kireitä kohtia ja edistetään kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.

TOTAL

LattiatunnitM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo Raisio

Yksinkertaisia ja tehokkaita liikkeitä, jotka kuormittavat lihaskuntoa ja hapenkuljetuselimistöä. Ei koreografiaa eikä askelsarjoja.

RVP

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

Lihaskuntopainotteinen ”täsmätunti” reisille, vatsalle ja pakaroille. Tunti alkaa selkeällä alkulämmittelyllä. Lihaskunto-osuudessa keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. Lopuksi lyhyet noin 5 minuutin venyttelyt. Tunti voidaan tehdä oman kehonpainolla tai mm. puntteja, voimatankoja ja step-lautaa apuna käyttäen. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville.

M&M SUMMER BOOST

M&M ActionM&M Kuntotalo KupittaaUlkoliikunta

Kesä, treeni ja ulkoilma! Aurinko jää hikoiluttajana kakkoseksi kun toiminnalliset kesätreenit Kupittaan puistossa, Kuuvuoren kentällä ja portailla käynnistyvät. Hyvän mielen ja kesäenergian treeni sopii toiminnallisen treenin taitajalle kuin myös vasta-alkajalle.

MIND&BODY

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

MIND&BODY on kevyt ja palauttava kehonhuoltotunti, jossa keskitytään niin kehon kuin mielen hyvinvointiin, rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Tunnilla avataan kehon kireyksiä yksinkertaisin ja rauhallisin liikkuvuusliikkein ja venytellen, hitaasti ja lempeästi kehoa kuunnellen. Hellimme mieltä hengityksien, pysähtymisen ja läsnäolon tunteen avulla – unohtamatta ihanaa loppurentoutusta. Tämä hyvää tekevä tunti sopii kaikille ja auttaa löytämään rauhallisen hetken kiireisen arjen keskellä sekä vähentämään mielen ... Read More

LES MILLS VIRTUAL -TUNNIT

Les MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo RaisioM&M Kuntotalo Vaasa

LES MILLS® VIRTUAL -tunnit ovat kuvattuja versioita live-tunneista. Virtuaaliset tunnit näkyvät suurelta valkokankaalta ja treenielämystä täydentävät huippuluokan musiikki ja huippuluokan äänentoisto. Koreografiasta vastaavat kansainvälisen tason ammattilaiset.

M&M BOOST

M&M ActionM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo Raisio

Todellinen action-laji! Tempo on vauhdikasta ja syke takuulla nousee ja laskee. Toiminnalliset välineet kuuluvat monipuoliseen tuntiin: oman kropan painon lisäksi kahvakuulat, levytangot, vastuskuminauhat ja muut mukavat välineet tulevat tutuiksi. Tunti sopii niille, joita hiki ei pelota ja omien rajojen vastaantulo tuntuu hyvältä!

Funktionaalinen BodyStep®

LattiatunnitLes MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo Raisio

Toiminnallista askelharjoittelua step-lautaa apuna käyttäen. Vahvistetaan pakaroita, lantion ja koko alavartalon lihaksistoa. Sykkeennostoa, tasasyketreeniä ja toiminnallista voimaharjoittelua, myös lisävastuksilla. BodyStep kehittää monipuolisesti koko kroppaa, motoriikkaa unohtamatta. Tule haastamaan itsesi!

Hatha Yoga

LattiatunnitM&M Kuntotalo Koulukatu

Hathajooga on joogan laji, jossa ihminen pyrkii saamaan kehonsa hyvään hallintaan. Kulmakiviä on pranayama eli hengittäminen oikein sekä asanat eli asennot. Periaatteet ovat painovoiman huomioiminen, asteittaisuus ja kompensaatio harjoituksessa.

SH’BAM

Les MillsVirtuaali tuntiM&M Kuntotalo Vaasa

SH’BAM® on sähäkkä yhdistelmä helppoja ja hauskoja tanssiaskeleita. Kunto kohoaa hittibiisien, remixien, vanhojen klassikoiden sekä modernien latinorytmien tahdissa.

M&M POWER

M&M ActionM&M Kuntotalo Kupittaa

Nimensä mukaisesti Power-tunneilla kehitetään voimaa. Lämmittely tehdään oman kehon painolla tai kevyillä lisäpainoilla. Uudet tekniikat opitaan huolellisesti ja ne lisätään vanhoihin tuttuihin voimaharjoituksiin. Välineinä käytetään levytankoja ja -painoja sekä esim. kahvakuulia. Palauttavat verryttelyt kuuluvat tunnin antiin.

YIN YOGA

LattiatunnitM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo RaisioM&M Kuntotalo Vaasa

Rauhallinen ja rentouttava tunti fyysisestä, tai henkisestä stressistä palautumiseen.

FitBody

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

Fitbody -tunti on reipas ja tehokas ryhmäliikuntatunti, joka kehittää monipuolisesti koko kehon voimaa sekä kestävyyttä. Tällä tunnilla vahvistut, kiinteydyt, poltat rasvaa, kehityt ja saat lisää energiaa arkeen.

M&M ACTION CIRCUIT TRAINING

M&M ActionM&M Kuntotalo Kupittaa

Kiertoharjoittelussa mennään alkuverryttelyn ja tekniikkaoppien jälkeen treenipisteeltä toiselle. Kilpailet välillä itseäsi, välillä aikaa ja välillä toistomääriä vastaan. Vastukset päätät sinä! Monipuolinen treeni nollaa myös aivot. Tässä lajissa ei ole aikaa mietiskellä, Let´s Go!

CORE & STRETCH

Lattiatunnit

Keskivartalon pinnallisia sekä syviä tukilihaksia vahvistava, monipuolinen lihaskuntotreeni. Liikkeet tehdään kehon omalla painolla tai lisäpainoja käyttäen, mukana erilaisia dynaamisia liikkeitä sekä staattisia pitoja. Tunnin loppuosassa venytellään kunnolla kehon isot lihasryhmät rauhallisesti läpi. Sopii kaikille ja erityisen hyvin vaikkapa kuntosalitreenin rinnalle.

FASCIAMETHOD

LattiatunnitM&M Kuntotalo Koulukatu

Kaikille sopivaa, kokonaisvaltaista ja kuntouttavaa kehonhuoltoa. Parannamme liikkuvuutta aktiivisin venytyksin ja teemme kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Käytämme hierontapalloa ja rytmitämme harjoittelua hengityksellä. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.

M&M Kuntotalo Kupittaa
M&M Kuntotalo Koulukatu
M&M Kuntotalo Raisio
M&M Kuntotalo Vaasa

Personal training

Henkilökohtainen kuntovalmennus

Henkilökohtainen valmennus on varmin tie tavoitteisiisi. Juuri sinun kehollesi ja elämäntilanteeseesi räätälöity liikunta- ja elämäntapavalmennus auttaa pitämään painosi oikeilla lukemilla, etsii sinulle motivoivimmat liikuntamuodot, ehkäisee rasitusvammoja ja auttaa myös niissä tilanteissa, kun liikkumisessasi on esteitä tai hidasteita. Personal trainer auttaa pitämään liikuntatottumuksesi sellaisilla raiteilla, että motivaatiosi, kuntosi ja ryhtisi ei notku, vaan kehittyy.

Tavoitteista totta

Olipa tavoitteenasi liikuntakipinän löytäminen, painon pudottaminen, kiinteytyminen, lihasmassan hankinta tai lajisuorituksesi parantaminen, asiantuntevat Personal Trainerimme ovat valmiina auttamaan.

Kerrat Solo € Duo €
1 80 115
12 925 1415
24 1820 2790
36 2710 4155
48 3600 5520
96 7000 9995

Tutustu Personal Trainereihimme

Teresa Zapater

AsiakaspalveluKupittaaPersonal TrainerRaisiontoriRyhmäliikuntaohjaaja

Krista Bergendahl

KoulukatuKupittaaPersonal TrainerRyhmäliikuntaohjaaja

Heli Kurttila

KupittaaPersonal TrainerRyhmäliikuntaohjaaja

Essi Pullinen

KoulukatuKupittaaPersonal TrainerRyhmäliikuntaohjaaja

Yksityistunnit

Tiedossa yrityksen työhyvinvointipäivä, kaverin polttarit, synttärit tai vaikka joukkueen kauden päättäjäiset? Järjestämme yksityistunteja toiveidenne mukaan! Jätä tietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

  Oheispalvelut

  Saunamaailma

  Treenistä palautuminen ja hyvän olon hormonien virtaus käynnistyy treenin jälkeen saunassa ja suihkussa. Kaikissa keskuksissamme on viihtyisät ja raikkaat peseytymis- ja pukeutumistilat. Kupittaan Kuntotalon Saunamaailmasta löydät sekä perinteisen, että infrapuna- ja höyrysaunan.

  Sauna

  M&M Kuntotalo Kupittaa
  M&M Kuntotalo Koulukatu
  M&M Kuntotalo Raisio
  M&M Kuntotalo Vaasa

  Saunalla on tunnetusti paljon terveysvaikutuksia, mutta suomalaiselle sauna on ennen muuta rentoutumisen ja irti päästämisen paikka ja palkinto tehdystä harjoituksesta. Kevyt venyttely saunan lämmössä on suositeltavaa, lämpimät lihakset ovat joustavia ja tykkäävät lyhyistä, palauttavista venyttelyistä.

  Höyrysauna

  M&M Kuntotalo Kupittaa

  Höyrysaunan lempeys sopii niillekin, joille perinteinen suomalainen sauna tuntuu liian kuumalta. Höyry avaa ihohuokosia jolloin iho puhdistuu paremmin. Höyry myös rentouttaa keuhkoputkia, joka varsinkin kylmänä vuodenaikana tuntuu erityisen hyvältä.

  Infrapunasauna

  M&M Kuntotalo Kupittaa
  M&M Kuntotalo Koulukatu
  M&M Kuntotalo Raisio

  Moni urheilija vannoo infrapunasaunan hyvää tekeviin vaikutuksiin. Infrapunasaunassa lämpötila on varsin mieto, mutta lämpösäteily ulottuu syvälle ihoon, jolloin elimistön palautuminen nopeutuu ja monet kivut lievittyvät. Aineenvaihdunta vilkastuu ja iho voi paremmin.

  Lapsiparkki

  M&M Kuntotalo Kupittaa

  Kuntoilun aloittaminen ja siitä nauttiminen on helpompaa, kun lapset ovat lähellä lapsiparkissamme ja voivat hyvin. Lapsiparkki on tehty lasten toiveita kuunnellen. Monipuolisessa ja virikkeellisessä lapsiparkissamme lapset viihtyvät ja tottuvat samalla aktiiviseen elämäntapaan. Lasten viihtymisen varmistavat liukumäki, pallomeri ja osaavat ohjaajamme. Silver jäsenillemme lapsiparkki kuuluu jäsenyyteen (1-2 lasta/kerta), muille jäsenillemme hinta on Kupittaan lapsiparkissamme 3€/lapsi/kerta. Tervetuloa lapset!

  Kupittaa
  • Ma-To 16.00–20.00
  • Ti, To ja Pe aamut 9.00-12.00
  • Lauantai 9.00–13.00
  • Sunnuntai Suljettu

  KESÄPOIKKEUKSET

  Heinäkuun aukioloajat:
  Ma-To 16:00-20:00
  Ti, To ja Pe aamut 9:00-12:00
  Lauantai 9:00-13:00
  Sunnuntai Suljettu

  Elokuun aukioloajat 29.7.-25.8.:
  Ma-Pe 16:00-20:00
  Ti ja To aamut 9:00-12:00
  Lauantai 9:00-13:00
  Sunnuntai Suljettu

  Vaunuajat:
  Arkisin klo 8.00–14.00 ja sunnuntaisin klo 6.00–24.00.
  Vaunuaikoina voit tulla salille kuntoilemaan lapsi mukanasi joko vaunuissa tai kantokopassa.

  Raisiontori

  Vaunuajat:
  Arkisin ja lauantaisin klo 8:00-14:00 ja sunnuntaisin klo 5:00-24:00
  Vaunuaikoina voit tulla salille kuntoilemaan lapsi mukanasi joko vaunuissa tai kantokopassa.

  Koulukatu

  Vaunuajat:
  Arkisin klo 8:00-14:00 ja sunnuntaisin klo 6:00-24:00.
  Vaunuaikoina voit tulla salille kuntoilemaan lapsi mukanasi joko vaunuissa tai kantokopassa.

  Vaasa

  Vaunuajat:
  Arkisin klo 8:00-14:00 ja sunnuntaisin klo 5:00-24:00.
  Vaunuaikoina voit tulla salille kuntoilemaan lapsi mukanasi joko vaunuissa tai kantokopassa.

  Mehukattiparkin säännöt:

  Lapsiparkkimme on tarkoitettu 1,5-9 vuotiaille lapsille. Arki aamupäivien valvottuihin lapsiparkkeihin ovat tervetulleita 6 kk – 9 vuoden ikäiset lapset.
  Aikuisen tulee saattaa ja kuitata lapsi lapsiparkkiin.
  Turvallisuussyistä lapsen kanssa ei saa mennä puku-/saunatiloihin.
  Omat eväät ja välipalat tulee syödä vanhemman kanssa aulassa. Juomapullo on suositeltava.
  Lapsiparkin toimivuuden vuoksi vanhempi haetaan paikalle, mikäli lapsi tarvitsee vaipanvaihtoa, ei kykene toimimaan ryhmässä riitelemättä tai tottele valvojaa.
  Lapsiparkin valvoja harkitsee tilanteen mukaan, paljonko lapsia lapsiparkkiin otetaan.

  Lapsiparkki on omatoimisten lasten käytettävissä myös valvonta-aikojen ulkopuolella. Tila on käytettävissä asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa, muina aikoina ovi pidetään lukittuna.
  Turvallisuussyistä lapsi ei saa lähteä yksin salin puolelle etsimään vanhempiaan.
  Pallomereen ei saa viedä leluja.
  Huomioittehan lapsiparkin siisteyden käytön jälkeen.

  Kiitos yhteistyöstä!

  Hieronta

  Hani Deraz

  M&M Kuntotalo Kupittaa, 3. Kerros

  [email protected]
  www.proaskel.fi

  Koulutus: koulutettu hieroja, urheiluhieroja, liikunnanohjaaja sekä kaustislainen jäsenkorjaaja

  Olen Hani Deraz, koulutettu hieroja, urheiluhieroja, liikunnanohjaaja, sekä

  kaustislainen jäsenkorjaaja.

  Kaustislainen jäsenkorjaus on nivelien ja nikamien kärsivällistä ja hellävaraista käsittelyä, ”neuvottelua nikamien kanssa”.

  Olen valmistunut liikunnanohjaajaksi ja urheiluhierojaksi urheiluyliopistosta Egyptistä vuonna 2004. Muutin Suomeen vuonna 2013 ja päätin jatkaa opintojani Turun hieronta-Akatemiassa, josta olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi (erikoisammattitutkinto, nivelten liikkuvuuden edistäminen) vuonna 2016. Lisäksi olen käynyt lukuisia täydentäviä alan kursseja, kuten thai-jooga hierontaa.

  On ilo saada tehdä asioita, joista nauttii! Olen pitkää toiminut myös uimahyppyvalmentaja, josta olen nyt pitänyt hieman taukoa. Palaan valmennuksen pariin hyvin todennäköisesti lähiaikoina takaisin. Lisäksi toimin myös sukellusohjaajana Dive Travel Finland:lla.

  On tunnettua, ettei mikään kone voi korvata asiantuntijan kättä. Ihmisen hyvinvointi ja ihmiskehon toiminta ja sen hoitaminen on intohimoni. Minulla on kyky kuunnella ja ymmärtää, kuinka jokainen ihminen toimii yksilönä. Tärkein työvälineeni on herkkä, tarkka ja kuuleva kosketus. Palvelen suomeksi, ranskaksi, englanniksi ja arabiaksi.

  Solarium

  M&M Kuntotalo Kupittaa

  Päivetystä, rusketusta ja valohoitoa

  Kupittaan keskuksestamme löydät laadukkaan Luxura V8 -pystysolariumin. Solarium toimii kolikoilla tai asiakaspalvelustamme ostettavalla sirukortilla. Solarium on käytettävissä asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Suojalasit saat myös asiakaspalvelustamme. Huom. solarium on ainoastaan naisten pukuhuoneessa.

  1min 12 sek 1 €
  12 min 10 euroa
  120 min sirukortti 100 euroa
  90 euroa jäsenille
  50 euroa Silver- ja Golden-jäsenille

  Huomioithan, että solariumin käytöstä voi olla myös haittaa terveydelle. Ultravioletti- eli UV-säteily lisää huomattavasti ihosyöpäriskiä. Lapset ja nuoret ovat kaikkein herkimpiä ja ihon polttaminen nuorena lisää mahdollisuutta sairastua myöhemmällä iällä melanoomaan, joka on ihosyövistä vaarallisin. Säteilyturvakeskuksen mukaan solariumin käyttö tulisi kieltää alle 18-vuotiailta.
  M&M Kuntotalossa solariumia eivät voi käyttää alle 18-vuotiaat.

  Uusille tutustujille:

  Jätä yhteystietosi – otamme sinuun yhteyttä ja saat veloituksettoman tutustumiskerran!

  Kaikki tutustumiskerrat tulee tapahtua asiakaspalvelumme aukioloaikojen aikana.

   Veloituksettomat tutustumiset talousaluekohtaisesti. Tutustumispyyntö verkosta pitää tehdä vähintään kaksi vuorokautta ennen tutustumista.

   Sinulla on myös mahdollisuus lunastaa jäsenyys tai kertakortti (1 päivä) Turun alueen tai Vaasan verkkokaupastamme. Hyvitämme vierailukäynnin maksun samana päivänä tehdyistä jäsensopimuksista asiakaspalvelussamme sopimuksen teon yhteydessä.

   Turun alueen verkkokauppa | Vaasan verkkokauppa