Ryhmäliikuntatunnit

Ryhmäliikuntatunneilla tulet varmasti tehneeksi kaiken sen, mitä tarvitaan. Alkulämmöt, varsinainen treeni ja jäähdyttely tulee tehtyä kunnolla ja ryhmässä liikkuminen tuo kummasti lisäboostia omaan tekemiseen. Jaksat enemmän kuin luuletkaan!

Luota tuttuihin tunteihin ja tutustu uusiin!

M&M Action

Toiminnallista harjoittelua
M&M Kuntotalo Kupittaa

M&M Action -tunneilla fyysinen kuntosi kehittyy kokonaisvaltaisesti ja ohjaajamme tsemppaavat siihen malliin, että pääset tavoitteisiisi. Action-treeneissä kaikki kuuluvat samaan tiimiin eikä kaveria jätetä.

Les Mills

Maailmankuulut Les Mills-tunnit
M&M Kuntotalo Kupittaa
M&M Kuntotalo Koulukatu
M&M Kuntotalo Raisio
M&M Kuntotalo Vaasa

Les Mills -tunnit ovat kautta maailman tunnettuja, lisensoituja tunteja, joita saa vetää vain koulutettu Les Mills -ohjaaja. M&M Kuntotalosta löydät laajan valikoiman, uusiutuvia Les Mills-tunteja, joista varmasti löydät itsellesi ja kunnollesi sopivan. Tule ja nauti!

Lattiatunnit

Monipuolista ryhmäliikuntaa
M&M Kuntotalo Kupittaa
M&M Kuntotalo Koulukatu
M&M Kuntotalo Raisio
M&M Kuntotalo Vaasa

M&M Kuntotalojen lattiatunneista löydät kestoklassikot ja viimeisimpien trendien mukaiset ryhmäliikuntatunnit jokaiselle kuntotasolle. Kokeile rohkeasti uutta, uusi suosikkisi voi olla vain yhden tunnin päässä!

Sisäpyöräily

Elämyksellistä sisäliikuntaa
M&M Kuntotalo Kupittaa

Ryhmäliikuntatunnit - KESÄKUU 2023

Ryhmäliikuntatunnit - HEINÄKUU 2023

Ryhmäliikuntatunnit - ELOKUU 2023

Selaa tunteja

Kaikki kuntotalot
M&M Kuntotalo Koulukatu
M&M Kuntotalo Kupittaa
M&M Kuntotalo Raisio
M&M Kuntotalo Vaasa
Ulkoliikunta
Kaikki ()
Lattiatunnit ()
Les Mills ()
M&M Action ()
Sisäpyöräily ()

YOGA NIDRA

LattiatunnitM&M Kuntotalo Kupittaa

Yoga nidra on syvärentoutus,- ja tietoisuusharjoitus, jonka tarkoitus on johdattaa meidät puhtaaseen olemisen tilaan. Tarkoituksena on päästä meditatiiviseen tilaan,  jossa tietoisuus lepää, koetaan ja tunnetaan, eikä mitään arvoteta. Yoga Nidran harjoittaminen lisää tietoisuutta itsestäsi, omista ajatuksistasi, tunteistasi ja kehon tiloista laajentaen samalla käsitystä kaikesta ympärillä olevasta.

YIN YOGA

LattiatunnitM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo Vaasa

Rauhallinen ja rentouttava tunti fyysisestä, tai henkisestä stressistä palautumiseen.

VATSA-PEPPU

LattiatunnitM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo Raisio

Vatsa-peppu-tunti on tehotreeni koko keskivartalolle, reisille sekä pakaroille, lisävastuksilla sekä oman kehon painolla. Tunnilla tehdään myös askelsarjaa, joten saat päivän cardio-treeninkin tehtyä hyvän musiikin tahdissa kivassa porukassa. Tunti sopii kaikille!

Uusi – Funktionaalinen BodyStep®

LattiatunnitLes MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo Kupittaa

Toiminnallista askelharjoittelua step-lautaa apuna käyttäen. Vahvistetaan pakaroita, lantion ja koko alavartalon lihaksistoa. Sykkeennostoa, tasasyketreeniä ja toiminnallista voimaharjoittelua, myös lisävastuksilla. BodyStep kehittää monipuolisesti koko kroppaa, motoriikkaa unohtamatta. Tule haastamaan itsesi!

TRIP

SisäpyöräilyM&M Kuntotalo Kupittaa

THE TRIP® on täydellinen yhdistelmä treeniä, teknologiaa ja fyysisiä haasteita. 40min tunnin aikana liikutaan ohjaajan johtamana 3D-maailmassa, jossa musiikki ja ympäristö ovat yhdistetty virtuaalitodellisuuteen, tuoden treeniin täysin uuden ulottuvuuden. Ainutlaatuinen ympäristö 3D-maailmassa huippuäänentoistolla mahdollistaa elämyksen, jota ei millään toisella sisäpyöräilytunnilla pääse kokemaan. Tervetuloa seuraavan sukupolven treeniin!

TOTAL

LattiatunnitM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo Raisio

Yksinkertaisia ja tehokkaita liikkeitä, jotka kuormittavat lihaskuntoa ja hapenkuljetuselimistöä. Ei koreografiaa eikä askelsarjoja.

TONE

Les MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo Raisio

Les Mills TONE™ on koko kropan treeni, joka nimensä mukaisesti kiinteyttää ja kohottaa kuntoasi! Erilaisten kyykkyjen variaatiot, toiminnallinen treeni sekä vastuskuminauhan tai painojen avulla tehtävät harjoitteet auttavat sinua polttamaan kaloreita sekä kohottamaan kuntoasi vain 45 -minuutissa! Tunnilla voit vapaasti valita oman tasosi mukaisia harjoitteita, mikä tekeekin tunnista jokaiselle sopivan aina vasta-alkajasta konkariin.

TERVE SELKÄ

Lattiatunnit

Kehonhuoltotunti keskivartalon lihasten vahvistamiseksi ja selkärangan liikkuvuuden ylläpitämiseksi. Hyvä ryhti, selkärangan, lantion ja hartiarenkaan hallinta ja tukilihasten kunto auttavat muussakin liikunnassa. Saat tehostettua voimaharjoitteluasi ja parannettua juoksuasentoasi ja pidät kroppasi kunnossa. Tunneilla ohjataan eri kuntotasoille sopivia liikkeitä.

TABATA

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

Tabata on korkean intensiteetin harjoitus koko vartalolle. Lepojaksot ovat lyhyitä – lihas väsyy ja syke nousee korkealle. Lihasten lisäksi sydän- ja verenkiertoelimistö saa ärsykettä ja kestävyyskunto kohoaa. Tabata-treeni noudattaa aina samaa selkeää kaavaa. Yksi työosuus kestää 4 minuuttia. Se koostuu 20 sekunnin työosuudesta ja 10 sekunnin tauosta. Kun neljä minuuttia on täynnä, huilataan hetki ja katsotaan liikkeet seuraavaa työosuutta varten. ... Read More

RVP

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

Lihaskuntopainotteinen ”täsmätunti” reisille, vatsalle ja pakaroille. Tunti alkaa selkeällä alkulämmittelyllä. Lihaskunto-osuudessa keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. Lopuksi lyhyet noin 5 minuutin venyttelyt. Tunti voidaan tehdä oman kehonpainolla tai mm. puntteja, voimatankoja ja step-lautaa apuna käyttäen. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville.

POWER STEP

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

POWER STEP on vauhdikas ja energinen tunti, jossa lämmittelyn jälkeen vuorotellaan tehden lihaskuntoliikkeitä ja sykkeenkohotuksia, pääsääntöisesti helppojen askellusten avulla. Välineenä käytetään STEP-lautaa ja mahdollisesti lisäpainoja. Tällä menevällä tunnilla kehität hapenottokykyä, lihaskestävyyttä ja kehonhallintaa. Saat helposti kevennettyä harjoitusta tai lisättyä haastetta laudan ja askeleen korkeutta säätämällä.

PILATES•10

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

PILATES•10 on uudenlainen tapa kokea pilateksesta tutut liikkeet! Konseptitunti, jossa pilatesliikkeet on koreografioitu musiikkiin ihanan flown ja fiiliksen luomiseksi. Tällä tunnilla etsitään erityisesti kehon syviä lihaksia eli corea, mutta myös ylävartalolle ja jaloille on omat harjoitusosionsa. Lihasten aktivoinnin lisäksi tunti parantaa myös kehon liikkuvuutta ja tasapainoa. Tunnille voit osallistua ilman aikaisempaa kokemusta pilateksesta.

PILATES

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

Pilates kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Koko keho vahvistuu ja erityisesti keskivartalon syvät lihakset saavat voimaa.

PARTYFIT

LattiatunnitM&M Kuntotalo Kupittaa

Hauska ja tehokas tanssitunti, jonka riemullisen irroittelun sivutuotoksena hapenottokyky kasvaa, koordinaatio kehittyy ja varsinkin ala- ja keskivartalo vahvistuvat. Kaikille sopiva kunnon treeni!

MOVEFIT

LattiatunnitM&M Kuntotalo Kupittaa

MoveFit on vauhdikas sekoitus koreografista lämmittelyä, lihaskuntoharjoittelua ja hyvää musiikkia. Alkuosa rakennetaan askelsarjaa, välissä vedetään pieni sykehaaste ja loppuosa treenataan koko kehoa monipuolisilla lihaskuntoharjoituksilla. Tunti on tehokas ja hikinen, mutta vaihtoehtoja on, ja tehon saat päättää itse. Pysyt hyvin mukana, jos olet käynyt muilla ryhmäliikunta- tai tanssitunneilla.

M&M SUMMER BOOST

M&M ActionM&M Kuntotalo KupittaaUlkoliikunta

Kesä, treeni ja ulkoilma! Aurinko jää hikoiluttajana kakkoseksi kun toiminnaliset kesätreenit Kupittaan puistossa, Kuuvuoren kentällä ja portailla käynnistyvät. Hyvän mielen ja kesäenergian treeni sopii toiminnallisen treenin taitajalle ja vasta-alkajalle.

M&M POWER

M&M ActionM&M Kuntotalo Kupittaa

Nimensä mukaisesti Power-tunneilla kehitetään voimaa. Lämmittely tehdään oman kehon painolla tai kevyillä lisäpainoilla. Uudet tekniikat opitaan huolellisesti ja ne lisätään vanhoihin tuttuihin voimaharjoituksiin. Välineinä käytetään levytankoja ja -painoja sekä esim. kahvakuulia. Palauttavat verryttelyt kuuluvat tunnin antiin.

M&M MOBILITY

M&M ActionM&M Kuntotalo Kupittaa

Kaikille sopivaa, kokonaisvaltaista ja vahvistavaa kehonhuoltoa. Aloitamme tunnin avauksilla, jonka jälkeen siirrymme vahvistamaan kehoa kokonaisvaltaisesti, erityisesti kehon heikoimpia ja kireimpiä lihaksia. Lopuksi parannamme liikkuvuutta aktiivisin venytyksin.

M&M GIRYA

M&M ActionM&M Kuntotalo Kupittaa

Girya eli kahvakuula kehittää tehokkaasti kunnon eri osa-alueita liikkuvuudesta räjähtävään voimaan. Kokonaisvaltaisen lämmittelyn jälkeen saat itse valita kahvakuulat aina harjoituksen mukaan. Uudet tekniikat käydään läpi perusteellisesti ennen kuin niitä sovelletaan treenissä. Takuuvarma girya haastaa ja kehittää!

M&M BOOST

M&M ActionM&M Kuntotalo Kupittaa

Todellinen action-laji! Tempo on vauhdikasta ja syke takuulla nousee ja laskee. Toiminnalliset välineet kuuluvat monipuoliseen tuntiin: oman kropan painon lisäksi kahvakuulat, levytangot, vastuskuminauhat ja muut mukavat välineet tulevat tutuiksi. Tunti sopii niille, joita hiki ei pelota ja omien rajojen vastaantulo tuntuu hyvältä!

M&M ACTION CIRCUIT TRAINING

M&M ActionM&M Kuntotalo Kupittaa

Kiertoharjoittelussa mennään alkuverryttelyn ja tekniikkaoppien jälkeen treenipisteeltä toiselle. Kilpailet välillä itseäsi, välillä aikaa ja välillä toistomääriä vastaan, vastukset päätät sinä! Monipuolinen treeni nollaa myös aivot: tässä lajissa ei ole aikaa mietiskellä, ny mennään!

LES MILLS VIRTUAL -TUNNIT

Les MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo RaisioM&M Kuntotalo Vaasa

LES MILLS® VIRTUAL -tunnit ovat kuvattuja versioita live-tunneista. Virtuaaliset tunnit näkyvät suurelta valkokankaalta ja treenielämystä täydentävät huippuluokan musiikki ja huippuluokan äänentoisto. Koreografiasta vastaavat kansainvälisen tason ammattilaiset.

KEHONHUOLTO

LattiatunnitM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo RaisioM&M Kuntotalo Vaasa

Kaikenikäisille ja -kuntoisille sopivalla kehonhuoltotunnilla lisätään liikkuvuutta, avataan vartalon kireitä kohtia ja edistetään kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.

JUST DANCE

LattiatunnitM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo RaisioM&M Kuntotalo Vaasa

Tässä tanssitunnissa tyylit vaihtelevat viikosta toiseen. Tunti on omiaan sinulle, joka osaat jo hiukan hallita koreografiaa ja nautit hikisestä menosta tanssin huumassa!

GRIT ATHLETIC

Les MillsM&M Kuntotalo Kupittaa

Les Mills GRIT® Athletic kehittää ketteryyttä ja räjähtävää ponnistusvoimaa. Lisätehoina käytetään step-lautaa ja levypainoja. Kerta kerralta huomaat, miten voimasi ja energiasi kasvavat!

FitBody

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

Fitbody -tunti on reipas ja tehokas ryhmäliikuntatunti, joka kehittää monipuolisesti koko kehon voimaa sekä kestävyyttä. Tällä tunnilla vahvistut, kiinteydyt, poltat rasvaa, kehityt ja saat lisää energiaa arkeen.

FASCIAMETHOD

LattiatunnitM&M Kuntotalo Koulukatu

Kaikille sopivaa, kokonaisvaltaista ja kuntouttavaa kehonhuoltoa. Parannamme liikkuvuutta aktiivisin venytyksin ja teemme kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Käytämme hierontapalloa ja rytmitämme harjoittelua hengityksellä. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.

COREPILATES™

LattiatunnitM&M Kuntotalo Kupittaa

Keskivartalon lihaksiin keskittyvä lihaskunto- ja kehonhallintatunti. Vahvistaa vatsan ja selän alueen lihaksia. Ei askelsarjoja, joten sopii myös ryhmäliikuntatunteja harrastamattomille. Haastavimmille liikkeille löytyy aina myös helpompi versio.

CORE&CARDIO

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

CORE&CARDIO-tunnilla yhdistyy nimensä mukaisesti napakkakeskivartalotreeni ja sykettä nostattava rasvanpolttoliikunta. Vahvistat koko keskivartaloasi, niin vatsalihaksia, selkälihaksia kuin syviä tukilihaksia. Cardio-osuuksissa sykkeet nousevat ja hiki virtaa takuulla. Liikkeet ova thelppoja, toteutetaan kehon omaa painoa sekä lisäpainoja apuna käyttäen. Pystyt itse määritellä harjoittelusi intensiteetin, joten tunti sopii kaikille.

CORE & STRETCH

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

Keskivartalon pinnallisia sekä syviä tukilihaksia vahvistava, monipuolinen lihaskuntotreeni. Liikkeet tehdään kehon omalla painolla tai lisäpainoja käyttäen, mukana erilaisia dynaamisia liikkeitä sekä staattisia pitoja. Tunnin loppuosassa venytellään kunnolla kehon isot lihasryhmät rauhallisesti läpi. Sopii kaikille ja erityisen hyvin vaikkapa kuntosalitreenin rinnalle.

CORE

Les MillsM&M Kuntotalo Kupittaa

LesMills CORE -tunnilla kehität voimaa, hallintaa ja kestävyyttä lihaksiin, jotka tukevat ydintäsi. Keskivartalon vahvistuessa tasapainosi kehittyy ja ryhtikin paranee. Kaikilla harjoitteilla on vaihtoehtoja, joten kaikki voivat osallistua tälle tunnille kuntotasosta riippumatta. LesMills CORE pidetään joko 30 tai 45 minuutin tuntina.

BOOTCAMP

LattiatunnitM&M Kuntotalo Kupittaa

Keep it simple! Yksinkertaista ja takuulla tehokasta patterimuotoista harjoittelua, jossa yhdistyvät toiminnallinen treeni sekä perusliikkeet. Bootcamp parantaa sekä lihaskuntoa että aerobista kestävyyttä. Tunnilla yhdistyvät toiminnallinen treeni, perusliikkeet sekä sykkeennostot.

BODYSTEP

Les MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo Kupittaa

BODYSTEP® on reipas step-tunti, joka kohottaa tehokkaasti aerobista kuntoa. Liikkeet on suunniteltu siten, että niistä voi valita joko raskaammat tai kevyemmät vaihtoehdot. Hikinen ja haastava tunti.

BODYPUMP

Les MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo RaisioM&M Kuntotalo Vaasa

BODYPUMP® on yksi kuuluisimmista Les Mills-tunneista. Se on haastava lihaskuntotreeni, jonka liikkeet tehdään ryhmässä musiikin tahtiin. Lihaskunto paranee ja koko kroppa saa täyden treenin. Helpot sarjat, joihin painot valitaan oman tason mukaan. Bodypump tuo taatusti tuloksia.  

BODYCOMBAT

Les MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo Vaasa

BODYCOMBAT® itsepuolustuslajeihin perustuva tehotreeni, jonka liikkeet ovat saaneet vaikutteita mm. karatesta, nyrkkeilystä ja tai chi’sta. Tehokas tunti, joka kehittää erityisesti aerobista kuntoa ja antaa haasteita kehon koordinaatiokyvylle.

BODYBALANCE

Les MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo Raisio

Les Mills BODYBALANCE® on täydellinen yhdistelmä joogaa, tai chi:tä ja pilatesta. Tunti on tominnallinen ja kehittää niin lihaskuntoa kuin tasapainoa ja parantaa liikkuvuuttasi. Vahvistat lempeästi koko kehoasi ja lähdet tunnilta rauhallisena sekä keskittyneenä.

BODYATTACK

Les MillsM&M Kuntotalo Kupittaa

BODYATTACK® on 55 minuutin intensiivinen treeni, joka yhdistää atleettiset aerobiset liikkeet voimaa ja kestävyyttä kehittäviin harjoituksiin.Tunti saa inspiraationsa erilaisista urheilulajeista ja sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle.

Aromarentoutus

LattiatunnitM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo Raisio

Aromarentoutus rauhoittaa kehon ja mielen. Luonnolliset eteeriset öljyt diffusoidaan tilaan. Miedosti tuoksuva höyry auttaa rauhoittumaan sekä kohottaman mielialaa. Aromarentoutus tunnilla avaamme kehoa lempeästi, rentoutuen erilaisissa asennoissa, jotka voivat olla kevyesti venyttäviä.

M&M Kuntotalo Kupittaa
M&M Kuntotalo Koulukatu
M&M Kuntotalo Raisio
M&M Kuntotalo Vaasa

Personal training

Henkilökohtainen kuntovalmennus

Henkilökohtainen valmennus on varmin tie tavoitteisiisi. Juuri sinun kehollesi ja elämäntilanteeseesi räätälöity liikunta- ja elämäntapavalmennus auttaa pitämään painosi oikeilla lukemilla, etsii sinulle motivoivimmat liikuntamuodot, ehkäisee rasitusvammoja ja auttaa myös niissä tilanteissa, kun liikkumisessasi on esteitä tai hidasteita. Personal trainer auttaa pitämään liikuntatottumuksesi sellaisilla raiteilla, että motivaatiosi, kuntosi ja ryhtisi ei notku, vaan kehittyy.

Tavoitteista totta

Olipa tavoitteenasi liikuntakipinän löytäminen, painon pudottaminen, kiinteytyminen, lihasmassan hankinta tai lajisuorituksesi parantaminen, asiantuntevat Personal Trainerimme ovat valmiina auttamaan.

Kerrat Solo € Duo €
1 75 115
12 865 1295
24 1700 2550
36 2530 3795
48 3360 5040
96 6530 9795

Tutustu Personal Trainereihimme

Teresa Zapater

AsiakaspalveluKupittaaPersonal TrainerRaisiontoriRyhmäliikuntaohjaaja

Merja Entonen

KoulukatuKupittaaPersonal TrainerRyhmäliikuntaohjaaja

Krista Bergendahl

KoulukatuKupittaaPersonal TrainerRyhmäliikuntaohjaaja

Heli Kurttila

KupittaaPersonal TrainerRyhmäliikuntaohjaaja

Essi Pullinen

KoulukatuKupittaaPersonal TrainerRyhmäliikuntaohjaaja

Yksityistunnit

Tiedossa yrityksen työhyvinvointipäivä, kaverin polttarit, synttärit tai vaikka joukkueen kauden päättäjäiset? Järjestämme yksityistunteja toiveidenne mukaan! Jätä tietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

  Oheispalvelut

  Saunamaailma

  Treenistä palautuminen ja hyvän olon hormonien virtaus käynnistyy treenin jälkeen saunassa ja suihkussa. Kaikissa keskuksissamme on viihtyisät ja raikkaat peseytymis- ja pukeutumistilat. Kupittaan Kuntotalon Saunamaailmasta löydät sekä perinteisen, että infrapuna- ja höyrysaunan.

  Sauna

  M&M Kuntotalo Kupittaa
  M&M Kuntotalo Koulukatu
  M&M Kuntotalo Raisio
  M&M Kuntotalo Vaasa

  Saunalla on tunnetusti paljon terveysvaikutuksia, mutta suomalaiselle sauna on ennen muuta rentoutumisen ja irti päästämisen paikka ja palkinto tehdystä harjoituksesta. Kevyt venyttely saunan lämmössä on suositeltavaa, lämpimät lihakset ovat joustavia ja tykkäävät lyhyistä, palauttavista venyttelyistä.

  Höyrysauna

  M&M Kuntotalo Kupittaa

  Höyrysaunan lempeys sopii niillekin, joille perinteinen suomalainen sauna tuntuu liian kuumalta. Höyry avaa ihohuokosia jolloin iho puhdistuu paremmin. Höyry myös rentouttaa keuhkoputkia, joka varsinkin kylmänä vuodenaikana tuntuu erityisen hyvältä.

  Infrapunasauna

  M&M Kuntotalo Kupittaa
  M&M Kuntotalo Koulukatu
  M&M Kuntotalo Raisio

  Moni urheilija vannoo infrapunasaunan hyvää tekeviin vaikutuksiin. Infrapunasaunassa lämpötila on varsin mieto, mutta lämpösäteily ulottuu syvälle ihoon, jolloin elimistön palautuminen nopeutuu ja monet kivut lievittyvät. Aineenvaihdunta vilkastuu ja iho voi paremmin.

  Lapsiparkki

  M&M Kuntotalo Kupittaa

  Kuntoilun aloittaminen ja siitä nauttiminen on helpompaa, kun lapset ovat lähellä ja voivat hyvin. Mehukatti-lapsiparkki on tehty lasten toiveita kuunnellen ja monipuolisessa ja virikkeellisessä lapsiparkissa lapset viihtyvät ja tottuvat samalla aktiiviseen elämäntapaan ja näkevät vanhempiensa mallin kunnosta huolehtimiseen. Silver-jäsenillemme lapsiparkki kuuluu jäsenyyteen, muille jäsenillemme hinta on Kupittaalla 3€/lapsi/hoitokerta. Tervetuloa lapset!

  Kupittaa

  Lapsiparkkimme on avoinna seuraavasti:
  Ma – To 16:00-19:00
  Ti, To ja Pe aamut 9:00-12:00
  Lauantai 9:00-13:00
  Sunnuntai suljettu

  Vaunuajat:
  Arkisin klo 8.00–14.00 ja sunnuntaisin klo 6.00–24.00.
  Vaunuaikoina voit tulla salille kuntoilemaan lapsi mukanasi joko vaunuissa tai kantokopassa.

  Raisiontori

  Vaunuajat:
  Arkisin klo 8:00-14:00 ja sunnuntaisin klo 5:00-24:00
  Vaunuaikoina voit tulla salille kuntoilemaan lapsi mukanasi joko vaunuissa tai kantokopassa.

  Koulukatu

  Vaunuajat:
  Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8:00-14:00 ja sunnuntaisin klo 6:00-24:00.
  Vaunuaikoina voit tulla salille kuntoilemaan lapsi mukanasi joko vaunuissa tai kantokopassa.

  Vaasa

  Vaunuajat:
  Arkisin klo 8:00-14:00 ja sunnuntaisin klo 5:00-24:00.
  Vaunuaikoina voit tulla salille kuntoilemaan lapsi mukanasi joko vaunuissa tai kantokopassa.

  Mehukattiparkin säännöt:

  Lapsiparkkimme on tarkoitettu 1,5-9 vuotiaille lapsille. Arki aamupäivien (ti, to ja pe aamut) valvottuihin lapsiparkkeihin ovat tervetulleita 6 kk – 9 vuoden ikäiset lapset.
  Aikuisen tulee saattaa ja kuitata lapsi lapsiparkkiin.
  Turvallisuussyistä lapsen kanssa ei saa mennä puku-/saunatiloihin.
  Omat eväät ja välipalat tulee syödä vanhemman kanssa aulassa. Juomapullo on suositeltava.
  Lapsiparkin toimivuuden vuoksi vanhempi haetaan paikalle, mikäli lapsi tarvitsee vaipanvaihtoa, ei kykene toimimaan ryhmässä riitelemättä tai tottele valvojaa.
  Lapsiparkin valvoja harkitsee tilanteen mukaan, paljonko lapsia lapsiparkkiin otetaan.

  Lapsiparkki on omatoimisten lasten käytettävissä myös valvonta-aikojen ulkopuolella. Tila on käytettävissä asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa, muina aikoina ovi pidetään lukittuna.
  Turvallisuussyistä lapsi ei saa lähteä yksin salin puolelle etsimään vanhempiaan.
  Pallomereen ei saa viedä leluja.
  Huomioittehan lapsiparkin siisteyden käytön jälkeen.

  Kiitos yhteistyöstä!

  Hieronta

  Hani Deraz

  M&M Kuntotalo Kupittaa, 3. Kerros

  [email protected]
  www.proaskel.fi

  Koulutus: koulutettu hieroja, urheiluhieroja, liikunnanohjaaja sekä kaustislainen jäsenkorjaaja

  Olen Hani Deraz, koulutettu hieroja, urheiluhieroja, liikunnanohjaaja, sekä

  kaustislainen jäsenkorjaaja.

  Kaustislainen jäsenkorjaus on nivelien ja nikamien kärsivällistä ja hellävaraista käsittelyä, ”neuvottelua nikamien kanssa”.

  Olen valmistunut liikunnanohjaajaksi ja urheiluhierojaksi urheiluyliopistosta Egyptistä vuonna 2004. Muutin Suomeen vuonna 2013 ja päätin jatkaa opintojani Turun hieronta-Akatemiassa, josta olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi (erikoisammattitutkinto, nivelten liikkuvuuden edistäminen) vuonna 2016. Lisäksi olen käynyt lukuisia täydentäviä alan kursseja, kuten thai-jooga hierontaa.

  On ilo saada tehdä asioita, joista nauttii! Olen pitkää toiminut myös uimahyppyvalmentaja, josta olen nyt pitänyt hieman taukoa. Palaan valmennuksen pariin hyvin todennäköisesti lähiaikoina takaisin. Lisäksi toimin myös sukellusohjaajana Dive Travel Finland:lla.

  On tunnettua, ettei mikään kone voi korvata asiantuntijan kättä. Ihmisen hyvinvointi ja ihmiskehon toiminta ja sen hoitaminen on intohimoni. Minulla on kyky kuunnella ja ymmärtää, kuinka jokainen ihminen toimii yksilönä. Tärkein työvälineeni on herkkä, tarkka ja kuuleva kosketus. Palvelen suomeksi, ranskaksi, englanniksi ja arabiaksi.

  Solarium

  M&M Kuntotalo Kupittaa

  Päivetystä, rusketusta ja valohoitoa

  Kupittaan keskuksestamme löydät laadukkaan Luxura V8 -pystysolariumin. Solarium toimii kolikoilla tai asiakaspalvelustamme ostettavalla sirukortilla. Solarium on käytettävissä asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Suojalasit saat myös asiakaspalvelustamme.

  1min 12 sek 1 €
  12 min 10 euroa
  120 min sirukortti 100 euroa
  90 euroa jäsenille
  50 euroa Silver- ja Golden-jäsenille

  Huomioithan, että solariumin käytöstä voi olla myös haittaa terveydelle. Ultravioletti- eli UV-säteily lisää huomattavasti ihosyöpäriskiä. Lapset ja nuoret ovat kaikkein herkimpiä ja ihon polttaminen nuorena lisää mahdollisuutta sairastua myöhemmällä iällä melanoomaan, joka on ihosyövistä vaarallisin. Säteilyturvakeskuksen mukaan solariumin käyttö tulisi kieltää alle 18-vuotiailta.
  M&M Kuntotalossa solariumia eivät voi käyttää alle 18-vuotiaat.

  Uusille tutustujille:

  Jätä yhteystietosi – saat veloituksettoman tutustumiskerran!