Ryhmäliikuntatunnit

Ryhmäliikuntatunneilla tulet varmasti tehneeksi kaiken sen, mitä tarvitaan. Alkulämmöt, varsinainen treeni ja jäähdyttely tulee tehtyä kunnolla ja ryhmässä liikkuminen tuo kummasti lisäboostia omaan tekemiseen. Jaksat enemmän kuin luuletkaan!

Luota tuttuihin tunteihin ja tutustu uusiin!

M&M Action

Toiminnallista harjoittelua
M&M Kuntotalo Kupittaa

M&M Action -tunneilla fyysinen kuntosi kehittyy kokonaisvaltaisesti ja ohjaajamme tsemppaavat siihen malliin, että pääset tavoitteisiisi. Action-treeneissä kaikki kuuluvat samaan tiimiin eikä kaveria jätetä.

Les Mills

Maailmankuulut Les Mills-tunnit
M&M Kuntotalo Kupittaa
M&M Kuntotalo Koulukatu
M&M Kuntotalo Raisio
M&M Kuntotalo Vaasa

Les Mills -tunnit ovat kautta maailman tunnettuja, lisensoituja tunteja, joita saa vetää vain koulutettu Les Mills -ohjaaja. M&M Kuntotalosta löydät laajan valikoiman, uusiutuvia Les Mills-tunteja, joista varmasti löydät itsellesi ja kunnollesi sopivan. Tule ja nauti!

Lattiatunnit

Monipuolista ryhmäliikuntaa
M&M Kuntotalo Kupittaa
M&M Kuntotalo Koulukatu
M&M Kuntotalo Raisio
M&M Kuntotalo Vaasa

M&M Kuntotalojen lattiatunneista löydät kestoklassikot ja viimeisimpien trendien mukaiset ryhmäliikuntatunnit jokaiselle kuntotasolle. Kokeile rohkeasti uutta, uusi suosikkisi voi olla vain yhden tunnin päässä!

Sisäpyöräily

Elämyksellistä sisäliikuntaa
M&M Kuntotalo Kupittaa

Selaa tunteja

Kaikki kuntotalot
M&M Kuntotalo Koulukatu
M&M Kuntotalo Kupittaa
M&M Kuntotalo Raisio
M&M Kuntotalo Vaasa
Kaikki ()
Lattiatunnit ()
Les Mills ()
M&M Action ()
Sisäpyöräily ()

VATSA-PEPPU

LattiatunnitM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo Raisio

Tehotunti vatsalle ja pakaroille! Perusjumppaa, muovaavia lihaskuntoliikkeitä ja nautinnolliset venyttelyt. Tälle tunnille voit tulla myös vasta-alkajana tai pitkän liikuntatauon jälkeen.

UPPER BODY

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

Vahvista yläkroppaasi tämän tehokkaan täsmätunnin avulla. Tunnilla tehdään vahvistavia lihaskuntoliikkeitä käsien, rinnan ja selän alueelle. Treenissä keskitytään ylävartalon isojen ja pienten lihasryhmien kuormittamiseen oman kehon painon tai lisäpainojen avulla. Erilaiset punnerrukset, työnnöt ja hauiskäännöt tulevat varmasti tutuksi tällä tunnilla. Tunnilla keskitytään myös hyvään ja puhtaaseen tekniikkaan, jonka avulla saadaan parhaimmat tulokset!

TRIP

SisäpyöräilyM&M Kuntotalo Kupittaa

IMMERSIVE FITNESS THE TRIP™ on täydellinen yhdistelmä treeniä, teknologiaa ja fyysisiä haasteita. Sisäpyöräilytunnin aikana treeni, musiikki ja ympäristö on synkronoitu virtuaaliseen 3D-maailmaan, jolloin pääset treenaamaan täysin uusissa ulottuvuuksissa.

TOTAL

LattiatunnitM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo Raisio

Yksinkertaisia ja tehokkaita liikkeitä, jotka kuormittavat lihaskuntoa ja hapenkuljetuselimistöä. Ei koreografiaa eikä askelsarjoja.

TONE

Les MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo Kupittaa

LES MILLS TONE™ on kokonaisvaltainen treeni, jossa vahvistetaan lihaskuntoa, kestävyyttä ja keskivartaloa. Askelkyykyt, kyykyt, toiminnallinen harjoittelu sekä vastuskuminauhaliikkeet haastavat kehoasi ja polttavat kaloreita. Erittäin hyvä peruskuntotunniksi, jokaisella tunnilla riittää sopivasti haasteita ja onnistumisen elämyksiä kaiken kuntoisille.

TERVE SELKÄ

Lattiatunnit

Kehonhuoltotunti keskivartalon lihasten vahvistamiseksi ja selkärangan liikkuvuuden ylläpitämiseksi. Hyvä ryhti, selkärangan, lantion ja hartiarenkaan hallinta ja tukilihasten kunto auttavat muussakin liikunnassa. Saat tehostettua voimaharjoitteluasi ja parannettua juoksuasentoasi ja pidät kroppasi kunnossa. Tunneilla ohjataan eri kuntotasoille sopivia liikkeitä.

TEEMA JOOGA

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

Tällä joogatunnilla valitaan aina jokin haluttu erilainen teema joka tunnille. Tunti voi olla esim. Yin, Hatha, Flow, Astanga, Äänimalja yms. Tunnilla voi olla myös teemana erilaiset hengitystekniikat, asanat, linjaukset tai vaikka mindfullness ja rentoutus. Tällä tunnilla pääset sukeltamaan joogan mielenkiintoisiin eri teemoihin, jotka vaihtuvat viikoittain!

TABATA

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

Tabata on korkean intensiteetin harjoitus koko vartalolle. Lepojaksot ovat lyhyitä – lihas väsyy ja syke nousee korkealle. Lihasten lisäksi sydän- ja verenkiertoelimistö saa ärsykettä ja kestävyyskunto kohoaa. Tabata-treeni noudattaa aina samaa selkeää kaavaa. Yksi työosuus kestää 4 minuuttia. Se koostuu 20 sekunnin työosuudesta ja 10 sekunnin tauosta. Kun neljä minuuttia on täynnä, huilataan hetki ja katsotaan liikkeet seuraavaa työosuutta varten. ... Read More

RVP

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

Lihaskuntopainotteinen ”täsmätunti” reisille, vatsalle ja pakaroille. Tunti alkaa selkeällä alkulämmittelyllä. Lihaskunto-osuudessa keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. Lopuksi lyhyet noin 5 minuutin venyttelyt. Tunti voidaan tehdä oman kehonpainolla tai mm. voimatankoja ja step-lautaa apuna käyttäen. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville.

PILATES

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

Pilates kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Koko keho vahvistuu ja erityisesti keskivartalon syvät lihakset saavat voimaa.

PARTYFIT

LattiatunnitM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo Kupittaa

Hauska ja tehokas tanssitunti, jonka riemullisen irroittelun sivutuotoksena hapenottokyky kasvaa, koordinaatio kehittyy ja varsinkin ala- ja keskivartalo vahvistuvat. Kaikille sopiva kunnon treeni!

MOVEFIT

LattiatunnitM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo Kupittaa

MoveFit on tehokas, hauska ja helppo lattiatunti. Tunnin alkuosassa rakennetaan helpohko, hieman tanssillinen koreografia, tunnin lopussa on monipuolista ja toiminnallista lihaskuntoharjoittelua.

M&M SUMMER BOOST

M&M ActionM&M Kuntotalo Kupittaa

Kesä, treeni ja ulkoilma! Aurinko jää hikoiluttajana kakkoseksi kun toiminnaliset kesätreenit Kupittaan puistossa, Kuuvuoren kentällä ja portailla käynnistyvät. Hyvän mielen ja kesäenergian treeni sopii toiminnallisen treenin taitajalle ja vasta-alkajalle.

M&M POWER

M&M ActionM&M Kuntotalo Kupittaa

Nimensä mukaisesti Power-tunneilla kehitetään voimaa. Lämmittely tehdään oman kehon painolla tai kevyillä lisäpainoilla. Uudet tekniikat opitaan huolellisesti ja ne lisätään vanhoihin tuttuihin voimaharjoituksiin. Välineinä käytetään levytankoja ja -painoja sekä esim. kahvakuulia. Palauttavat verryttelyt kuuluvat tunnin antiin.

M&M MOBILITY

M&M ActionM&M Kuntotalo Kupittaa

Kaikille sopivaa, kokonaisvaltaista ja vahvistavaa kehonhuoltoa. Aloitamme tunnin avauksilla, jonka jälkeen siirrymme vahvistamaan kehoa kokonaisvaltaisesti, erityisesti kehon heikoimpia ja kireimpiä lihaksia. Lopuksi parannamme liikkuvuutta aktiivisin venytyksin.

M&M GIRYA

M&M ActionM&M Kuntotalo Kupittaa

Girya eli kahvakuula kehittää tehokkaasti kunnon eri osa-alueita liikkuvuudesta räjähtävään voimaan. Kokonaisvaltaisen lämmittelyn jälkeen saat itse valita kahvakuulat aina harjoituksen mukaan. Uudet tekniikat käydään läpi perusteellisesti ennen kuin niitä sovelletaan treenissä. Takuuvarma girya haastaa ja kehittää!

M&M BOOST 1

M&M ActionM&M Kuntotalo Kupittaa

Todellinen action-laji! Tempo on vauhdikasta ja syke takuulla nousee ja laskee. Toiminnalliset välineet kuuluvat monipuoliseen tuntiin: oman kropan painon lisäksi kahvakuulat, levytangot, vastuskuminauhat ja muut mukavat välineet tulevat tutuiksi. Tunti sopii niille, joita hiki ei pelota ja omien rajojen vastaantulo tuntuu hyvältä!

M&M ACTION CIRCUIT TRAINING

M&M ActionM&M Kuntotalo Kupittaa

Kiertoharjoittelussa mennään alkuverryttelyn ja tekniikkaoppien jälkeen treenipisteeltä toiselle. Kilpailet välillä itseäsi, välillä aikaa ja välillä toistomääriä vastaan, vastukset päätät sinä! Monipuolinen treeni nollaa myös aivot: tässä lajissa ei ole aikaa mietiskellä, ny mennään!

LES MILLS VIRTUAL -TUNNIT

Les MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo RaisioM&M Kuntotalo Vaasa

LES MILLS® VIRTUAL -tunnit ovat kuvattuja versioita live-tunneista. Virtuaaliset tunnit näkyvät suurelta valkokankaalta ja treenielämystä täydentävät huippuluokan musiikki ja huippuluokan äänentoisto. Koreografiasta vastaavat kansainvälisen tason ammattilaiset.

KEHONHUOLTO

LattiatunnitM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo RaisioM&M Kuntotalo Vaasa

Kaikenikäisille ja -kuntoisille sopivalla kehonhuoltotunnilla lisätään liikkuvuutta, avataan vartalon kireitä kohtia ja edistetään kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.

JUST DANCE

LattiatunnitM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo RaisioM&M Kuntotalo Vaasa

Tässä tanssitunnissa tyylit vaihtelevat viikosta toiseen. Tunti on omiaan sinulle, joka osaat jo hiukan hallita koreografiaa ja nautit hikisestä menosta tanssin huumassa!

JOOGA YIN

LattiatunnitM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo Vaasa

Rauhallinen ja rentouttava tunti fyysisestä tai henkisestä stressistä palautumiseen.

JOOGA VINYASA

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

Vinyasa Yoga voi pitää sisällään vaikutteita useista eri joogan tyylisuunnista. Tunneille onkin siksi luonteenomaista, että ne eivät koskaan ole sisällöltään täysin samanlaisia. Vinyasa Yoga -tunnilla keskityt enemmän joogaopettajan sinulle antamiin ohjeisiin ja se tarjoaa sinulle erinomaisen haasteen, mutta myös mahdollisuuden hyvään ja vahvaan läsnäoloon läpi koko tunnin. Tunti parantaa liikkuvuuttasi ja kehittää voimaa.

JOOGA FLOW

LattiatunnitM&M Kuntotalo Kupittaa

Jooga Flow on dynaaminen, keskittymistä, voimaa ja vartalonhallintaa kehittävä tunti. Aurinkotervehdyssarjoja, vinyasa-flow-osuuksia ja yksittäisiä voima- ja liikkuvuusliikkeitä.

FitCore

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

Tämä tehokas lihaskuntotunti on tarkoitettu täsmätreeniksi keskivartalon lihaksiston vahvistamiseen ja muokkaamiseen. Alkulämmittelyn jälkeen tehdään sekä hitaita että nopeita lihaskuntoliikkeitä vahvistamaan, kehittämään ja muokkaamaan vatsa- ja selkälihaksia. Tunnilla voidaan käyttää lisä-/ vastapainona levypainoja/kahvakuulia/käsipainoja. Tällä tunnilla lankku on lepoasento!

FitBody

LattiatunnitM&M Kuntotalo Vaasa

Fitbody -tunti on reipas ja tehokas ryhmäliikuntatunti, joka kehittää monipuolisesti koko kehon voimaa sekä kestävyyttä. Tällä tunnilla vahvistut, kiinteydyt, poltat rasvaa, kehityt ja saat lisää energiaa arkeen.

FASCIAMETHOD

LattiatunnitM&M Kuntotalo Koulukatu

Kaikille sopivaa, kokonaisvaltaista ja kuntouttavaa kehonhuoltoa. Parannamme liikkuvuutta aktiivisin venytyksin ja teemme kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Käytämme hierontapalloa ja rytmitämme harjoittelua hengityksellä. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.

COREPILATES™

LattiatunnitM&M Kuntotalo Kupittaa

Keskivartalon lihaksiin keskittyvä lihaskunto- ja kehonhallintatunti. Vahvistaa vatsan ja selän alueen lihaksia. Ei askelsarjoja, joten sopii myös ryhmäliikuntatunteja harrastamattomille.

CORE

Les MillsM&M Kuntotalo Kupittaa

LesMills CORE -tunnilla kehität voimaa, hallintaa ja kestävyyttä lihaksiin, jotka tukevat ydintäsi. Keskivartalon vahvistuessa tasapainosi kehittyy ja ryhtikin paranee. Kaikilla harjoitteilla on vaihtoehtoja, joten kaikki voivat osallistua tälle tunnille kuntotasosta riippumatta. LesMills CORE pidetään joko 30 tai 45 minuutin tuntina.

BOOTCAMP

LattiatunnitM&M Kuntotalo Kupittaa

Keep it simple! Yksinkertaista ja takuulla tehokasta patterimuotoista harjoittelua, jossa yhdistyvät toiminnallinen treeni sekä perusliikkeet. Bootcamp parantaa sekä lihaskuntoa että aerobista kestävyyttä. Miesten kestosuosikki! Haasta itsesi!

BODYSTEP

Les MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo Kupittaa

BODYSTEP® on atleettinen, helppo ja sykettä nostava step-tunti. Step-laudan korkeuden voi jokainen säätää itselleen sopivaksi ja askelluksessa voi valita low- ja high-vaihtoehtoja, oman fiiliksen mukaan. Tämä hyvän fiiliksen ja iloisen meiningin tunti on hikinen sekä sopivasti haastava treeni. Hyvä musiikki boostaa menoa!

BODYPUMP

Les MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo RaisioM&M Kuntotalo Vaasa

BODYPUMP® on yksi kuuluisimmista LesMills-tunneista. Se on haastava lihaskuntotreeni, jonka liikkeet tehdään ryhmässä musiikin tahtiin. Lihaskunto paranee ja koko kroppa saa täyden treenin tunnissa. Kuuluisuus on ansaittua: BODYPUMP® on helppoa ja tehokasta ja tuo taatusti tuloksia.

BODYCOMBAT

Les MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo Vaasa

BODYCOMBAT® huokuu voimaa ja energiaa. Itsepuolustuslajeihin perustuvat liikkeet ja potkua antava musiikki rytmittävät tehokasta taistelijan treeniä.

BODYBALANCE

Les MillsM&M Kuntotalo KoulukatuM&M Kuntotalo KupittaaM&M Kuntotalo Raisio

BODYBALANCE® on yhdistelmä liikkeitä tai chi’sta, joogasta ja pilateksesta. Lihakset vahvistuvat. Liikkuvuus paranee ja mieli rauhoittuu. Luonnollisen toiminnalliset liikkeet sopivat kaikille kuntotasosta riippumatta.

BODYATTACK

Les MillsM&M Kuntotalo Kupittaa

BODYATTACK® on urheilullinen hikitreeni, joka parantaa aerobista kuntoa ja kestävyyttä musiikin tahtiin. Sykettä nostavat liikesarjat vuorottelevat intervallityyliin lihaskunto- ja tasapainoliikkeitten kanssa.

M&M Kuntotalo Kupittaa
M&M Kuntotalo Koulukatu
M&M Kuntotalo Raisio
M&M Kuntotalo Vaasa

Personal training

Henkilökohtainen kuntovalmennus

Henkilökohtainen valmennus on varmin tie tavoitteisiisi. Juuri sinun kehollesi ja elämäntilanteeseesi räätälöity liikunta- ja elämäntapavalmennus auttaa pitämään painosi oikeilla lukemilla, etsii sinulle motivoivimmat liikuntamuodot, ehkäisee rasitusvammoja ja auttaa myös niissä tilanteissa, kun liikkumisessasi on esteitä tai hidasteita. Personal trainer auttaa pitämään liikuntatottumuksesi sellaisilla raiteilla, että motivaatiosi, kuntosi ja ryhtisi ei notku, vaan kehittyy.

Tavoitteista totta

Olipa tavoitteenasi liikuntakipinän löytäminen, painon pudottaminen, kiinteytyminen, lihasmassan hankinta tai lajisuorituksesi parantaminen, asiantuntevat Personal Trainerimme ovat valmiina auttamaan.

Kerrat Solo € Duo €
1 75 115
12 865 1295
24 1700 2550
36 2530 3795
48 3360 5040
96 6530 9795

Tutustu Personal Trainereihimme

Teresa Zapater

AsiakaspalveluKupittaaPersonal TrainerRaisiontoriRyhmäliikuntaohjaaja

Roni Tilander

KoulukatuPersonal TrainerRaisiontori

Merja Entonen

KoulukatuKupittaaPersonal TrainerRyhmäliikuntaohjaaja

Marika Virkkunen

Personal TrainerRaisiontoriRyhmäliikuntaohjaaja

Maria Mikkola

KoulukatuPersonal TrainerRaisiontoriRyhmäliikuntaohjaaja

Laura Henttinen-Moilanen

Club-johtajaKupittaaPersonal TrainerRyhmäliikuntaohjaaja

Krista Bergendahl

KoulukatuKupittaaPersonal TrainerRyhmäliikuntaohjaaja

Katarina Hemling

Personal TrainerRaisiontoriRyhmäliikuntaohjaaja

Jutta Kukkonen

JoogaohjaajaKupittaaPersonal TrainerRyhmäliikuntaohjaaja

Johanna Fontell

KupittaaPersonal TrainerRyhmäliikuntaohjaaja

Jaana Lilja

FysioterapeuttiKoulukatuKupittaaPersonal TrainerRyhmäliikuntaohjaaja

Heli Kurttila

KupittaaPersonal TrainerRyhmäliikuntaohjaaja

Essi Pullinen

KoulukatuKupittaaPersonal TrainerRyhmäliikuntaohjaaja

Yksityistunnit

Tiedossa yrityksen työhyvinvointipäivä, kaverin polttarit, synttärit tai vaikka joukkueen kauden päättäjäiset? Järjestämme yksityistunteja toiveidenne mukaan! Jätä tietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

  Oheispalvelut

  Saunamaailma

  Treenistä palautuminen ja hyvän olon hormonien virtaus käynnistyy treenin jälkeen saunassa ja suihkussa. Kaikissa keskuksissamme on viihtyisät ja raikkaat peseytymis- ja pukeutumistilat. Kupittaan Kuntotalon Saunamaailmasta löydät sekä perinteisen, että infrapuna- ja höyrysaunan.

  Sauna

  M&M Kuntotalo Kupittaa
  M&M Kuntotalo Koulukatu
  M&M Kuntotalo Raisio
  M&M Kuntotalo Vaasa

  Saunalla on tunnetusti paljon terveysvaikutuksia, mutta suomalaiselle sauna on ennen muuta rentoutumisen ja irti päästämisen paikka ja palkinto tehdystä harjoituksesta. Kevyt venyttely saunan lämmössä on suositeltavaa, lämpimät lihakset ovat joustavia ja tykkäävät lyhyistä, palauttavista venyttelyistä.

  Höyrysauna

  M&M Kuntotalo Kupittaa

  Höyrysaunan lempeys sopii niillekin, joille perinteinen suomalainen sauna tuntuu liian kuumalta. Höyry avaa ihohuokosia jolloin iho puhdistuu paremmin. Höyry myös rentouttaa keuhkoputkia, joka varsinkin kylmänä vuodenaikana tuntuu erityisen hyvältä.

  Infrapunasauna

  M&M Kuntotalo Kupittaa
  M&M Kuntotalo Koulukatu
  M&M Kuntotalo Raisio

  Moni urheilija vannoo infrapunasaunan hyvää tekeviin vaikutuksiin. Infrapunasaunassa lämpötila on varsin mieto, mutta lämpösäteily ulottuu syvälle ihoon, jolloin elimistön palautuminen nopeutuu ja monet kivut lievittyvät. Aineenvaihdunta vilkastuu ja iho voi paremmin.

  Lapsiparkki

  M&M Kuntotalo Kupittaa
  M&M Kuntotalo Raisio

  Kuntoilun aloittaminen ja siitä nauttiminen on helpompaa, kun muksut ovat lähellä ja voivat hyvin. Mehukatti-lapsiparkki on tehty lasten toiveita kuunnellen ja monipuolisessa ja virikkeellisessä lapsiparkissa lapset viihtyvät ja tottuvat samalla aktiiviseen elämäntapaan ja näkevät vanhempiensa mallin kunnosta huolehtimiseen. Silver-jäsenillemme lapsiparkki kuuluu jäsenyyteen, muille jäsenillemme hinta on Kupittaalla 3€/lapsi/hoitokerta ja Raisiontorilla 2€/lapsi/hoitokerta. Tervetuloa lapset!

  Kupittaa

  Lapsiparkkimme on avoinna seuraavasti:
  ma 16:00-19:45
  ti 9:15-11:45
  ke 16:00-19:30
  to 16:00-19:30
  pe 9:15-11:45
  la 9:15-12:00

  Vaunuajat:
  Arkisin klo 8:00-14:00 ja sunnuntaisin klo 6:00-24:00
  Vaunuaikoina voit tulla salille kuntoilemaan lapsi mukanasi joko vaunuissa tai kantokopassa.

  Raisiontori

  Lapsiparkkimme on avoinna seuraavasti:
  ti 16:30-19:30
  to 16:30-19:30

  Vaunuajat:
  Arkisin klo 8:00-14:00 ja sunnuntaisin klo 5:00-24:00
  Vaunuaikoina voit tulla salille kuntoilemaan lapsi mukanasi joko vaunuissa tai kantokopassa.

  Koulukatu

  Vaunuajat:
  Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8:00-14:00 ja sunnuntaisin klo 6:00-24:00.
  Vaunuaikoina voit tulla salille kuntoilemaan lapsi mukanasi joko vaunuissa tai kantokopassa.

  Vaasa

  Vaunuajat:
  Arkisin klo 8:00-14:00 ja sunnuntaisin klo 5:00-24:00.
  Vaunuaikoina voit tulla salille kuntoilemaan lapsi mukanasi joko vaunuissa tai kantokopassa.

  Hieronta

  Hani Deraz

  M&M Kuntotalo Kupittaa, 3. Kerros

  [email protected]
  www.proaskel.fi

  Koulutus: koulutettu hieroja, urheiluhieroja, liikunnanohjaaja sekä kaustislainen jäsenkorjaaja

  Olen Hani Deraz, koulutettu hieroja, urheiluhieroja, liikunnanohjaaja, sekä kaustislainen jäsenkorjaaja-opiskelija (2017-2018). Kaustislainen jäsenkorjaus on nivelien ja nikamien kärsivällistä ja hellävaraista käsittelyä, ”neuvottelua nikamien kanssa”. Olen valmistunut liikunnanohjaajaksi ja urheiluhierojaksi urheiluyliopistosta Egyptistä vuonna 2004. Muutin Suomeen vuonna 2013 ja päätin jatkaa opintojani Turun hieronta-Akatemiassa, josta olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi (erikoisammattitutkinto, nivelten liikkuvuuden edistäminen) vuonna 2016. Lisäksi olen käynyt lukuisia täydentäviä alan kursseja, kuten thai-jooga hieronta.
  On ilo saada tehdä asioita, joista nauttii! Hierontatyön lisäksi toimin uimahyppyvalmentajana Rauman uimaseurassa, ja Turun impivaarassa. Toimin myös sukellusohjaajana Dive Travel Finland:lla. On tunnettua, ettei mikään kone voi korvata asiantuntijan kättä. Koska ihmisen hyvinvointi ja ihmiskehon toiminta ja sen hoitaminen on intohimoni, minulla on kyky kuunnella ja ymmärtää, kuinka jokainen ihminen toimii yksilönä. Tärkein työvälineeni on herkkä, tarkka ja kuuleva kosketus. Palvelen suomeksi, ranskaksi, englanniksi ja arabiaksi.

  Jesse Lehto

  M&M Kuntotalo Kupittaa, 3. Kerros

  Koulutus: Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, Personal Trainer
  Palvelualueet: Klassinen hieronta, urheiluhieronta, triggerpistehoito sekä lihasvenytykset

  Urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni ja minulla oli jo nuorempana vahva näkemys siitä, että haluan työskennellä liikunnan parissa. Vuonna 2014 valmistuin lisensoiduksi Personal Traineriksi (Trainer4You) ja tein valmennuksia rakennustöiden ohella. Omien liikuntavammojen ja niiden kuntouttamisten jälkeen alkoi mielenkiinto vahvasti heräämään hierontatyön suuntaan, jota olinkin jo vuosia sitten pyöritellyt mielessäni. Aloitin hierojakoulun TYA -oppilaitoksessa ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi/ urheiluhierojaksi keväällä 2017. Valmistumisen jälkeen hieronta on ollut päätoiminen työni. Mielenkiinto alaa kohtaan on vahva ja aion jatkuvasti kehittää itseäni ja näin ollen pystyn tarjoamaan monipuolisempaa hoitoa.

  Koulutettuna hierojana autan sinua pitämään huolta kehostasi, oli kyse sitten työperäisestä stressistä, liikunnan aiheuttamasta lihaskireydestä tai haluat muuten vain rentoutua. Palveluihini kuuluu klassista hierontaa ja urheiluhierontaa, triggerpiste-hoitoa sekä lihasvenytyksiä.
  Olen terveydenhuollon ammattihenkilö ja näin ollen Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran rekisterissä.

  Solarium

  M&M Kuntotalo Kupittaa

  Päivetystä, rusketusta ja valohoitoa

  Kupittaan keskuksestamme löydät laadukkaan Luxura V8 -pystysolariumin. Solarium toimii kolikoilla tai asiakaspalvelustamme ostettavalla sirukortilla. Solarium on käytettävissä asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Suojalasit saat myös asiakaspalvelustamme.

  1min 12 sek 1 €
  12 min 10 euroa
  120 min sirukortti 100 euroa
  90 euroa jäsenille
  50 euroa Silver- ja Golden-jäsenille

  Huomioithan, että solariumin käytöstä voi olla myös haittaa terveydelle. Ultravioletti- eli UV-säteily lisää huomattavasti ihosyöpäriskiä. Lapset ja nuoret ovat kaikkein herkimpiä ja ihon polttaminen nuorena lisää mahdollisuutta sairastua myöhemmällä iällä melanoomaan, joka on ihosyövistä vaarallisin. Säteilyturvakeskuksen mukaan solariumin käyttö tulisi kieltää alle 18-vuotiailta.
  M&M Kuntotalossa solariumia eivät voi käyttää alle 18-vuotiaat.

  Uusille tutustujille:

  Jätä yhteystietosi – saat veloituksettoman tutustumiskerran!