JOPA 2KK TREENIAIKAA VELOITUKSETTA! Klikkaa tästä ja lue lisää! Tavoite Asenne Tahto

M&M KUNTOTALO - Turun seudun monipuolisin kuntosali

M&M Kuntotalo tarjoaa innostavan yhdistelmän monipuolisia kuntosalipalveluita, ryhmäliikuntatunteja ja ammattitaitoisia personal trainereita Turussa ja Raisiossa. Olipa lähtötasosi mikä tahansa – meidän kuntosaleiltamme löydät sinulle sopivan yhdistelmän motivoivia ja energisoivia liikuntamuotoja.

Tule yksin, ystäväporukalla tai työkavereiden kanssa, meiltä lähdet virtaa täynnä!

Uusille tutustujille:

Jätä yhteystietosi – otamme sinuun yhteyttä ja saat veloituksettoman tutustumiskerran!

Toimemme COVID-19 -tilanteessa

Vallitsevan Koronatilanteen vuoksi rajoitukset liikuntapaikoilla koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi jatkuvat, alueen koronakoordinaatioryhmän suositusten pohjalta. Me haluamme kantaa vastuuta Turun Korona-tilanteesta ja tilanteen jatkuessa pidämme edelleen ryhmäliikuntatunnit tauolla, alueen koronakoordinaatioryhmän suositusten mukaisesti. Kannetaan kaikki vastuuta yhteisen hyvän ja terveyden vuoksi. 

 

Tarkkailemme tilannetta jatkuvasti ja pidämme teidät ajan tasalla. Jos viimeaikaisten toimien pohjalta muutoksia tulee, niin tiedotamme asiakkaille välittömästi mahdollisista toiminnan muutoksista tai rajoituksista.  

 

Kuntosalimme pysyvät edelleen auki ja virtual-tunnit halukkaiden käytössä. Kupittaalla maksimissaan yhdeksän osallistujaa per virtual-tunti, Koulukadulla ja Raisiontorilla viisi osallistujaa per virtual-tunti. 

 

Me puhdistamme laitteita, välineitä ja kosketuspintoja jatkuvasti, niin desinfioimalla kuin höyrypuhdistuslaitteella höyryttämällä. Puhdistathan sinäkin laitteet ja välineet aina käytön jälkeen, mikään ei estä varmuuden vuoksi puhdistamaan niitä myös ennen käyttöä.  

Huolehditaan yhdessä ahkerasti käsihygieniasta, niin kaikilla on turvallista ja mukavaa treenata. Pese kätesi ainakin tullessa ja mennessä, käytä ahkerasti myös tiloissamme tarjolla olevaa käsidesiä.

  

Muistetaan niin salin puolella kuin pukutiloissa sekä muissa yleisissä tiloissa aina pitää huolta turvaväleistä. Olemme ottaneet kaikkien keskusten cardio-laitteista joka toisen pois käytöstä, jotta turvavälit säilyisivät myös cardio-laitteilla.  Myös Kupittaan sisäpyöräilysalissa on käytössä vain joka toinen pyörä. 

 

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä puku- ja aulatiloissa ennen ja jälkeen treenin. Halutessasi voit tietenkin käyttää kasvomaskia myös salin puolella. Suosittelemme myös mahdollisimman vähäistä puku- ja suihkutilojen käyttöä ja tiloissa oleskelua. 

 

Jos omat aikataulusi mahdollistavat, niin suosithan rauhallisempia aikoja salilla. Arkisin klo 16-20 välillä saleillamme on eniten kävijöitä, näiden aikojen ulkopuolella kävijöitä on vähemmän.  

 

Kunnioitathan suosituksia ja muita kanssatreenaajia, tule salille vain terveenä. Noudatathan myös THL:n suosituksia matkustuksen jälkeisen maahantulon suhteen.  

 

Näillä toimenpiteillä pyrimme yhdessä varmistamaan turvallisen harjoittelun. Pysytään yhdessä liikkeellä! 

Ryhmäliikuntatunnit - ohjatut tunnit toistaiseksi tauolla COVID-19 -tilanteen takia

M&M Kupittaa

maalis 11

Yksityistunti 60min

maaliskuu 11 @ 10:00 - 11:00
Ohjaaja: Merja Entonen
huhti 15

Yksityistunti 60min

huhtikuu 15 @ 10:00 - 11:00
Ohjaaja: Merja Entonen
touko 13

Yksityistunti 60min

toukokuu 13 @ 10:00 - 11:00
Ohjaaja: Merja Entonen
kesä 17

Yksityistunti 60min

kesäkuu 17 @ 10:00 - 11:00
Ohjaaja: Merja Entonen
heinä 15

Yksityistunti 60min

heinäkuu 15 @ 10:00 - 11:00
Ohjaaja: Merja Entonen

M&M Koulukatu

tapahtumat - ei tulevia tapahtumia.

M&M Raisiontori

tapahtumat - ei tulevia tapahtumia.

M&M Somessa

Arvoisa asiakkaamme, 
noudatathan seuraavia toimenpiteitä treenatessasi keskuksissamme:

⚫️ Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Pese kätesi huolellisesti ja käytä ahkerasti myös tiloissamme tarjolla olevaa käsidesiä.

⚫️ Puhdista laitteet ja välineet aina käytön jälkeen, mikään ei estä varmuuden vuoksi puhdistamaan niitä myös ennen käyttöä. 

⚫️ Pidä kahden metrin turvavälit niin salin puolella, virtual-tunneilla kuin pukutiloissa sekä muissa yleisissä tiloissa.

⚫️ Suosittelemme kasvomaskin käyttöä puku- ja aulatiloissa. Voit tietenkin käyttää kasvomaskia myös salin puolella. 

⚫️ Jos omat aikataulusi mahdollistavat, niin suosithan rauhallisempia aikoja salilla. Arkisin klo 16-20 välillä saleillamme on eniten kävijöitä, näiden aikojen ulkopuolella kävijöitä on vähemmän. 

⚫️ Suosittelemme mahdollisimman vähäistä puku- ja suihkutilojen käyttöä ja tiloissa oleskelua. 

⚫️ Tule salille vain täysin terveenä. Noudata THL:n ohjeita testauksesta ja karanteenista.

⚫️ Noudata myös THL:n suosituksia matkustuksen jälkeisen maahantulon suhteen. 

Näillä toimenpiteillä pyrimme yhdessä varmistamaan turvallisen harjoittelun. Pysytään yhdessä liikkeellä! ❤️ #mmkuntotalo #mmkuntotalokupittaa #mmkuntotalokoulukatu #mmkuntotaloraisiontori #staysafe #stayhealthy #pysytäänyhdessäliikkeellä
Tiesithän, että ohjattujen ryhmäliikuntatuntien ollessa tauolla käytössäsi on laadukkaat ja monipuoliset LesMills virtual -tunnit, kaikissa kolmessa keskuksessamme? 🤩👌🏼

⚫️ Voit varata virtual-tunnin itsellesi Kupittaalle verkossa (linkki Facebook-ryhmässämme M&M Kuntotalo Kupittaa) tai Koulukadulla ja Raisiontorilla suoraan keskuksista, joko paikan päällä tai asiakaspalveluun soittamalla. Kupittaalla yhdelle virtual-tunnille voi osallistua maksimissaan yhdeksän henkilöä kerrallaan, Koulukadulla ja Raisiontorilla viisi henkilöä per virtual-tunti.

⚫️ Kun saavut keskukseen ja olet menossa virtual-tunnille, kirjaathan itsesi kirjautumispäätteellä kyseisen keskuksen virtual-tunnille. Huomaathan, että Kupittaalla on valittavana joko sisäpyöräilysali tai ryhmäliikuntasali.
 
⚫️ Virtual-tuntien käyttäminen on helppoa. Valitset vain salin oven läheisyydessä olevasta näytöstä haluamasi tunnin ja painat tunnin päälle. Tunnin alussa saat ohjeet tarvittaviin välineisiin, mikäli valitsemallasi tunnilla käytetään välineitä. Tunnin käynnistämiseen saat apua myös asiakaspalvelustamme. Kysy rohkeasti, jos apua tarvitset, autamme mielellämme!
 
⚫️ Huomioithan, että virtual-tunnit eivät sisälly kuntosalijäsenyyteen. Virtual-tunnit ovat käytössä asiakkailla, joilla jäsenyyteen sisältyy kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käyttö.
 
Tervetuloa virtual-tunneille! 💪🏼👏🏼 #mmkuntotalo #mmkuntotalokupittaa #mmkuntotalokoulukatu #mmkuntotaloraisiontori #lesmillsvirtual #lesmillsnordic #virtualworkout #pysytäänyhdessäliikkeellä
X-Varusteen tarjous M&M:n jäsenille, usb-ladattava shaker! 🤗
”MiiXR+ Stealth -sekoitinjuomapullolla, on kaikki ominaisuudet, joista olet haaveillut – ja paljon enemmän! MiiXR+ tarjoilee sinulle sileimmät juomat, joita olet koskaan maistanut, vain yhdellä napin painalluksella. Myös tämä malli sisältää jauheille tarkoitetun kuljetusrasian, NUTRiPODin, joka kulkee helposti matkasta mukana myös pullon sisällä. Pullo on itsessään helppo puhdistaa ja tehdä materiaalista, johon ei hajut tartu. Vahva muovilaatu Tritan varmistaa, että pullo on entistä kestävämpi ja kestää käytössäsi todella pitkään.” #mmkuntotalo #mmkuntotalokupittaa #mmkuntotalokoulukatu #mmkuntotaloraisiontori #tavoiteasennetahto 
xvaruste
M&M Valentine's week, bring a friend! ❤️

Ystävänpäiväviikon tunnelmissa voit tällä viikolla 8.-12.2. tuoda ystäväsi kanssasi treenaamaan hintaan 5€/kerta (norm.10€)!

Jos ystäväsi liittyy jäseneksemme, niin saat tällä viikolla palkinnoksi veloituksettoman treenikuukauden lisäksi vielä treenikassin ja juomapullon! 

Etu koskee vuosisopimuksella treenaavia jäseniämme, kun ystävä (uusi asiakas) tekee 12kk tai 24kk sopimuksen. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Tervetuloa, yksin tai yhdessä! 🙏🥰 #mmkuntotalo #mmkuntotalokupittaa #mmkuntotalokoulukatu #mmkuntotaloraisiontori #tavoiteasennetahto #valentinesday #bringafriend
Keskuksissamme asennetaan parhaillaan uusia laitteita, asiakkaidemme toiveiden pohjalta! 🙏🏼❤️ 
Tiedättekös mikä kovasti toivottu laite tästä muodostuu? 🤩😍🍑 #mmkuntotalo #mmkuntotalokupittaa #mmkuntotalokoulukatu #mmkuntotaloraisiontori #asennetavoitetahto #teitävarten #pysytäänyhdessäliikkeellä
Voita puolen vuoden treenit M&M Kuntotalolla! 💥💥💥
Seuraa meitä IG:ssä ja jaa tämä kuva omaan IG-storyysi sekä tägää storyyn mmkuntotalo niin olet mukana treenikortin arvonnassa. Huomioithan, että IG-tilisi tulee olla julkinen. ☝🏼

Arvontaan on aikaa osallistua sunnuntaihin 7.2.2021 klo 21.00 asti. 

Arvomme pääpalkintoja 3kpl ja lisäksi kaikki kuvan jakaneet palkitaan viikon treenilahjakortilla M&M Kuntotalon saleille (vain uusille tutustujille). 

Onnea arvontaan & nähdään salilla! 💪🏽😊🏋🏽‍♂️ #mmkuntotalo #mmkuntotalokupittaa #mmkuntotalokoulukatu #mmkuntotaloraisiontori #tavoiteasennetahto #somekisa