Hatha Yoga

M&M Kuntotalo

Hathajooga on joogan laji, jossa ihminen pyrkii saamaan kehonsa hyvään hallintaan. Kulmakiviä on pranayama eli hengittäminen oikein sekä asanat eli asennot. Periaatteet ovat painovoiman huomioiminen, asteittaisuus ja kompensaatio harjoituksessa.

ÄÄNIMALJA­RENTOUTUS

Antti

Äänimaljarentoutus on syvärentoutus, joka vapauttaa mielen ja kehon. Maljojen sointi resonoi solutasolla ja sinulla on lupa vain olla ja nauttia.

Aromarentoutus

Henna Harjanne

Aromarentoutus rauhoittaa kehon ja mielen. Luonnolliset eteeriset öljyt diffusoidaan tilaan. Miedosti tuoksuva höyry auttaa rauhoittumaan sekä kohottaman mielialaa. Aromarentoutus tunnilla avaamme kehoa lempeästi, rentoutuen erilaisissa asennoissa, jotka voivat olla kevyesti venyttäviä.

MIND&BODY

Antti

MIND&BODY on kevyt ja palauttava kehonhuoltotunti, jossa keskitytään niin kehon kuin mielen hyvinvointiin, rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Tunnilla avataan kehon kireyksiä yksinkertaisin ja rauhallisin liikkuvuusliikkein ja venytellen, hitaasti ja lempeästi kehoa kuunnellen. Hellimme mieltä hengityksien, pysähtymisen ja läsnäolon tunteen avulla – unohtamatta ihanaa loppurentoutusta. Tämä hyvää tekevä tunti sopii kaikille ja auttaa löytämään rauhallisen hetken kiireisen arjen keskellä sekä vähentämään mielen … Read More

FlowHarmony

Antti

Tunti on harmoninen sekoitus kehoa vahvistavia ja huoltavia liikkeitä sekä rauhoittavia venytyksiä ja rentoutusta. FlowHarmony kehittää niin liikkuvuutta, tasapainoa, lihaskuntoa kuin keskittymiskykyäkin. Rauhallisen musiikin virrassa soljuva kehonhuoltotunti on saanut vaikutteita joogasta, pilateksesta ja monesta muustakin kehonhallinnan ja -huollon lajista. FlowHarmony -tunnilla vahvistut, lataat energiatasoasi ja rentoudut.

POWER STEP

Antti

POWER STEP on vauhdikas ja energinen tunti, jossa lämmittelyn jälkeen vuorotellaan tehden lihaskuntoliikkeitä ja sykkeenkohotuksia, pääsääntöisesti helppojen askellusten avulla. Välineenä käytetään STEP-lautaa ja mahdollisesti lisäpainoja. Tällä menevällä tunnilla kehität hapenottokykyä, lihaskestävyyttä ja kehonhallintaa. Saat helposti kevennettyä harjoitusta tai lisättyä haastetta laudan ja askeleen korkeutta säätämällä.

CORE & STRETCH

Antti

Keskivartalon pinnallisia sekä syviä tukilihaksia vahvistava, monipuolinen lihaskuntotreeni. Liikkeet tehdään kehon omalla painolla tai lisäpainoja käyttäen, mukana erilaisia dynaamisia liikkeitä sekä staattisia pitoja. Tunnin loppuosassa venytellään kunnolla kehon isot lihasryhmät rauhallisesti läpi. Sopii kaikille ja erityisen hyvin vaikkapa kuntosalitreenin rinnalle.

FitBody

Antti

Fitbody -tunti on reipas ja tehokas ryhmäliikuntatunti, joka kehittää monipuolisesti koko kehon voimaa sekä kestävyyttä. Tällä tunnilla vahvistut, kiinteydyt, poltat rasvaa, kehityt ja saat lisää energiaa arkeen.

RVP

Antti

Lihaskuntopainotteinen ”täsmätunti” reisille, vatsalle ja pakaroille. Tunti alkaa selkeällä alkulämmittelyllä. Lihaskunto-osuudessa keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. Lopuksi lyhyet noin 5 minuutin venyttelyt. Tunti voidaan tehdä oman kehonpainolla tai mm. puntteja, voimatankoja ja step-lautaa apuna käyttäen. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville.

TABATA

Antti

Tabata on korkean intensiteetin harjoitus koko vartalolle. Lepojaksot ovat lyhyitä – lihas väsyy ja syke nousee korkealle. Lihasten lisäksi sydän- ja verenkiertoelimistö saa ärsykettä ja kestävyyskunto kohoaa. Tabata-treeni noudattaa aina samaa selkeää kaavaa. Yksi työosuus kestää 4 minuuttia. Se koostuu 20 sekunnin työosuudesta ja 10 sekunnin tauosta. Kun neljä minuuttia on täynnä, huilataan hetki ja katsotaan liikkeet seuraavaa työosuutta varten. … Read More